1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-08-2016 21:24

«Πρώτη» του Ολυμπιακού με μπιτς βόλεϊ: «Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε»

Στο γήπεδο του beach volley στα Βοτσαλάκια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2016-2017 της ομάδας ανδρών του Ολυμπιακού.  Το παρών έδωσαν οι Λίμπερμαν Αγκάμεζ,  Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιώργος Στεφάνου, Κόνραντ Γκούζντα, Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Σπύρος Μπαρμπούνης που γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Φλάβιο Γκουλινέλι και του συνεργάτη του Ράντοβαν Γκάσιτς. Το επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι υπόλοιποι αθλητές του Ολυμπιακού.
«Η έναρξη της σεζόν είναι από τις καλύτερες στιγμές. Όλοι είναι με το χαμόγελο, φιλιούνται, αγκαλιάζονται και όλα είναι τέλεια. Όσο φτάνουμε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα. Όμως είμαστε έτοιμοι για αυτό. Όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίζουμε και για αυτό είμαστε εδώ, για να κερδίζουμε. Έχω πει ήδη ότι θα χρειαστούμε τη μέγιστη υποστήριξη από τους φιλάθλους μας και την ομάδα. Μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δίνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε ματς για να κερδίζουμε και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», δήλωσε ο κόουτς των ερυθρολεύκων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.