1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2016 11:20

To διαμάντι της Κούβας Μαργκαρίτα Ροντρίγκεζ στον Πανναξιακό

Την απόκτηση της σπουδαίας διεθνής Κουβανής διαγώνιας Μαργκαρίτα Ροντρίγκεζ Λόπεζ (Heidy Margarita Rodriguez Lopez) ανακοίνωσε ο Πανναξιακός, που συνεχίζει δυναμικά τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Tη μεταγραφή είχε αποκαλύψει το volleynews.gr από τις 12 Ιουνίου.
Η Λόπεζ είναι γεννημένη το 1993, έχει ύψος 1,87 και αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικανο και ηγείται της Εθνικής ομάδας της Κούβας στους Παναμερικάνικους αγώνες.

Η 24χρονη διαγώνιος έχει μεγάλη εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας της και θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του Γιώργου Ρούση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Κούβας Heidy Margarita Rodriguez Lopez, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η αθλήτρια, ύψους 1.87, είναι γεννημένη το 1993 και αγωνίζεται ως διαγώνιος. Αυτή τη χρονική περίοδο ηγείται της εθνικής ομάδας της χώρας της στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Καλωσορίζουμε την πολύ ταλαντούχα αθλήτρια στη Νάξο και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρο ότι η αγωνιστική της παρουσία θα προσφέρει θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους Ναξιώτες αλλά και στους φίλους του βόλεϊ γενικότερα».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link κωσταςπ. Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 09:40 posted by κωσταςπ.

    Πως του ξεφυγε του ολυμπιακου και δεν την πηρε;Αλλα ξεχασα εχει συμπληρωσει το ροστερ του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.