1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2016 12:24

Οι Εθνικές ομάδες στη μάχη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας βρίσκονται από το απόγευμα οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών (Αρβανίτη / Καραγκούνη, Μεθενίτη / Σπανού), καθώς από την Τετάρτη ρίχνονται στη μάχη του τελικού Continental Cup που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Στον ίδιο προορισμό θα ταξιδέψουν αύριο και οι Εθνικές ομάδες ανδρών (Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης, Παπαδημητρίου / Νιώπας) οι οποίες θα ξεκινήσουν τις δικές τους μάχες από την Πέμπτη.

Συνολικά 16 χώρες (σε κάθε φύλλο) διεκδικούν την 1η θέση που οδηγεί απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ο 2ος και ο 3ος θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Σότσι της Ρωσίας σε δύο εβδομάδες.

Πρώτος αντίπαλος της Ελλάδας στις γυναίκες θα είναι η Αυστρία, ενώ αν περάσει στους ‘8’ τότε θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Ρωσία.

Στους άνδρες πρώτος μας αντίπαλος είναι το Βέλγιο και κατόπιν στους ‘8’ θα κοντραριστούν με το νικητή του ζευγαριού Φινλανδία – Νορβηγία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.