1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2013 13:08

Αρχή με τον Αμερικανό Χάουαρντ η Λαμία

O αμερικανός ακραίος Χάουαρντ Τζέι Πέτι (Howard Jay Petty) είναι η πρώτη μεταγραφή ξένου στον Γ.Σ.Λαμία. Ο Χάουαρντ είναι 23 ετών και έχει ύψος 2.01.Αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο Lewis University Flyers γιά 4 χρόνια και τις δύο τελευταίες περιόδους ήταν από τους κορυφαίους. Φτάνει στη Λαμία την προσεχή Κυριακή και τίθεται στην διάθεση του προπονητή του για την ένταξή του στην ομάδα του Γυμναστικού.
Σε δηλώσεις του στο lamiavolley.gr αναφέρει:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έρθω στη Λαμία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ανυπομονώ να ζήσω και να γνωρίσω την Ελληνική και Ευρωπαϊκή κουλτούρα και να έρθω σε μία χώρα με τόσο μεγάλη ιστορία και αυτό με ενθουσιάζει επίσης. Πιστεύω ότι η πρώτη μου χρονιά εκτός ΗΠΑ, θα είναι μία μεγάλη εμπειρία και θα αποτελέσει την αρχή για μιά μεγάλη καριέρα για μένα. Ελπίζω πολύ σε μία ευκαιρία να παίξω στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ και πιστεύω ότι η μεταγραφή μου θα με βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια εκπλήρωσης αυτής της φιλοδοξίας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.