1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
31-07-2013 15:00

Συνεργασία με Χρυσάφη για τον Ηρακλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα γυμνάζεται πλέον στο γυμναστήριο του κ. Γιώργου Χρυσάφη. Η συνεργασία αφορά όλη τη σεζόν, από την προετοιμασία μέχρι και το τέλος της χρονιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ανακοινώνει τη συνεργασία του με το υπερσύγχρονο και πρωτοπόρο γυμναστήριο του κ. Γιώργου Χρυσάφη. Θα είναι ο υπεύθυνος εκγύμνασης και ενδυνάμωσης των αθλητριών του συλλόγου μας από την προετοιμασία μέχρι και το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου».  
Διαβάστηκε 5416 φορές

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 05:29 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    επειδή ο νέα διοίκηση είναι γατόνια και έχουν και τις φοβερές δυνατότητες να βρίσκει με το δικό της αλάνθαστο τρόπο όλους αυτούς που της κάνουν κριτικη με σκοπό να τους ξεμπροστιάσει και να τους δώσεις βορά στα φιλαράκια της που τη στηρίζουν, έχω να πω ένα μόνο. Η διοίκηση είναι φοβερή και τρομερή, έχει κάνει τις μεγαλύτερες μεταγραφές, είναι άνθρωποι ικανότατοι, με πολύ χρήμα που ξοδεύουν μονο για την Ηρακλάρα μας, κάνει κινήσεις όπως αυτή του ρεπορτάζ που κανείς άλλος δε θα μπορούσε να κάνει, θα χτυπήσει πρωτάθλημα ,κύπελο και ότι κινείται γενικά και όσοι της κάνουν κριτική είναι άχρηστοι, δοσίλογοι, αντιηρακληδείς που θέλουν το κακό της ομάδας και κριτικάρουν άδικα την πιο ικανή και στιβαρή διοίκηση των τελευταίων 105 χρόνων. Ελπίζω με αυτά που μόλις έγραψα να είμαι εντάξει και να μην κινδυνευω να με δώσουν. ΖΗΤΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.Κι όμως για τους ηρακληδείς θλίψη και μόνο θλίψη υπάρχει βλέποντας την κατρακύλα του συλλόγου. Κι ας πιστευουν όλοι εκεί στο Κατσάνειο ότι κάνουν κάτι.Είναι σαν το Σαμαρά που ενώ όλα γύρω καταρρέουν και διαλύονται αυτός πιστεύει σε ένα success story που δεν υπάρχει πουθενά.Αυτό ακριβώς γίνεται και στον Ηρακλή.Στην καρακοσμάρα τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.