1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2024 21:32

Ιταλίδα πασαδόρος με το νούμερο 7 στον Ολυμπιακό

O Oλυμπιακός ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης περιόδου από την Άνοιξη, πέρυσι συμφώνησε τέτοια εποχή με την Φαριόλ, ενώ φέτος έδωσε τα χέρια με την Ιταλίδα πασαδόρο Ισαμπέλα ντι Ιούλιο.

Ιταλίδα φεύγει Ιταλίδα έρχεται στου Ρέντη, με την Ντι Ιούλιο στις αφίξεις και την Καράρο στις αναχωρήσεις, αφού επιστρέφει στην πατρίδα της και στην Μεσίνα.

Ποια είναι η Ντι Ιούλιο; Μια έμπειρη πασαδόρος που αγωνίστηκε σε Τρέβι, Φαλκονάρα, Σκαντίτσι, Λορέτο, Περούτζια, Μόντσα, Μπέργκαμο.Την εφετινή περίοδο μοιράζεται τη θέση της πασαδόρου με την πρώην του Ολυμπιακού, την Σέρβα Μάγια Ογκνιένοβιτς και πέρυσι με την Κινέζα Ντι Γιάο, κατακτώντας μάλιστα το Cev Cup.

Για σημειολογικούς λόγους, πέρυσι φορούσε τη φανέλα με το 77 και φέτος με το 7.Δεν είναι υψηλή όπως και η Καράρο, έχει ύψος 1.75 και γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1991. Φέτος μάλιστα έπαιξε 25 ματς και 57 σετ (14 πόντοι) και η Ογκνιένοβιτς 25 ματς και 72 σετ (42 πόντοι).

O Oλυμπιακός δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, εκτός από την Ντι Ιούλιο, ψάχνει και ξένη ακραία, αφού η Μλείνκοβα που ήταν η κορυφαία ακραία που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλλα θα συνεχίσει στην Τουρκία ή στην Ιαπωνία με τα διπλάσια χρήματα. Προσπαθεί εξάλλου να κρατήσει και την Τάνη που έχει συμφωνήσει με το Μαρκόπουλο.

 

Σ. Λ. 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.