1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2024 20:54

Μιλενκόσκι: «Τρόπαιο απέναντι σε ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά κυρίως στον ΠΑΟΚ γιατί είναι το πρώτο του Σούπερ Καπ στην ιστορία του. Χαίρομαι και για εμένα γιατί είναι ο δεύτερος μου τίτλος στο συγκεκριμένο θεσμό στην Ελλάδα.


Είπα στους παίκτες μου ότι έπρεπε να το πιστέψουν. Να πιστέψουν στην ποιότητά τους. Είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αν δεν παίξετε αυτό που μπορείτε ήρθαμε άδικα. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας και πήραμε το τρόπαιο κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Συνεχίζουμε. Είναι το πρώτο τρόπαιο, αλλά τα πιο σημαντικά έρχονται στους επόμενους μήνες.

Θέλαμε αυτό το τρόπαιο, αλλά δε θα σταματήσουμε εδώ. Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για το σημερινό ματς. Είχαμε βάλει στόχο να πάρουμε μίνιμουμ ένα τίτλο στη σεζόν. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, στα πλέι-οφ θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια». 

Μάρκος Γαλιώτος: “Συγχαρητήρια σε όλους. Ήμασταν καλύτεροι. Μαγικά τα συναισθήματα. Μας άνοιξε η όρεξη και για άλλους τίτλους”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.