1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2013 16:06

«Χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα και αγχωμένη»

Πλέον και επίσημα η Τζίνα Λαμπρούση ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του νταμπλούχου Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.


Η 20χρονη κεντρική που είναι διεθνής με την ομάδα των γυναικών αποκτήθηκε μαζί με την Κατερίνα Γιώτα από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη βολεϊμπολίστρια Γεωργία Λαμπρούση.

Η διεθνής  κεντρική μπλοκέρ (1993, 1,86) η οποία προέρχεται από τον Ηρακλή Κηφισιάς δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Πρόκειται για ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου. Είναι αυτονόητο ότι είμαι χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα και αγχωμένη. Ανήκω πλέον,  σε έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία, στην νταμπλούχο ομάδα και του δικού μας αθλήματος.
Θέλω το άγχος μου να είναι εποικοδομητικό και να μετατραπεί σε πολλή ενέργεια για ακόμη περισσότερη δουλειά,  ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον Ηρακλή Κηφισιάς για όλα όσα μου πρόσφερε στην εξέλιξη της καριέρας μου».

3 σχόλια

  • Comment Link Dragonas Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 15:08 posted by Dragonas

    Με τεραστια ιστορια σε ολα εκτος απο το βολλευ αν δεν με απατα η μνημη μου.Το επομενο βημα ειναι να μην εχειςτην τυχη της καβαθα γιατι περυσι με γκλιγκοροβιτς δεν εκανες πολλα οπως αναγραφουν και οι υπολοιποι φιλοι αλλα και φετος με δημητρα-κατερινα και εσυ στο παγκο μαλλον θα κανεις λιγοτερο.Ενα μετεωρο βημα για μενα ηταν αυτο που εκανε αλλα η επομενη σεζον θα δειξει ποσο ευστοχο η αστοχο ηταν.Αυτες οι ηλικιες θελουν ποαιχνιδια και οχι φωτογραφιες με τον νταμπλουχο

  • Comment Link  γιωργοs Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 14:21 posted by γιωργοs

    το νταμπλουχοs το καταλαβαινω...το συλλογοs με μαγαλη ιστορια στο συγκεκριμενο τμημα που κολλαει,και τι σχεση εχει?

  • Comment Link charalampos1 Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 13:36 posted by charalampos1

    Kαι επειδή σε άλλα άρθρα είχε γίνει λόγος πέρι στάσιμης αθλήτριας θέλω να αναφέρω πως για όσους δεν γνωρίζουν πριν 4 χρόνια η Λαμπρούση δεν είχε καμία σχέση με το βόλλευ. Μετά την πρώτη της χρονιά με το βόλλευ πήρε φανέλα βασικής στην Κηφισιάς.Σε χρόνο ρεκόρ έγινε μέλος της εθνικής ομάδας και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να θεωρείται από τις κορυφαίες κεντρικές.Φέτος μπορεί να μην είχε την άνοδο που όλοι περίμεναν αλλά είναι λογικό μια αθλήτρια που μέσα σε τόσα λίγα χρόνια έχει καταφέρει τόσα πράγματα να κάνει μία όχι και τόσο καλή χρονιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.