1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2014 20:33

Η νέα «θεά» του Παναθηναϊκού και η «βασίλισσα» Ρούξι

Μακροσκελέστατη συνέντευξη στην ελληνο-ρουμάνικη ιστοσελίδα romedia.gr, παραχώρησε η διαγώνια του Παναθηναϊκού Αντριάνα Βίλκου.


Η συνέντευξη συνοδεύεται με ένα αφιέρωμα για την Βίλκου που «έκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων», ενώ γίνεται αναφορά και στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου στην οποία όλοι θέλουν να μοιάσει.

Αρχικά η Ρουμάνα αναφέρθηκε στο συμβόλαιό της. «Στο βόλεϊ τα συμβόλαια είναι μονοετή. Συνεχώς ψάχνεις για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό προϋποθέτει προσπάθεια και πολλές αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να παίξει σε καλές ομάδες, και η εμπειρία μου στον Παναθηναϊκό τώρα θα με βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου. Είμαι ευτυχισμένη που εδώ όλα πάνε καλά. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά και, γιατί όχι, να ανανεώσω και το συμβόλαιό μου».

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τις συνθήκες που εργάζονται οι αθλητές στη Ρουμανία, κάτι που διευκολύνει την εξαγωγή παικτών στο βόλεϊ. «Στη Ρουμανία είναι δύσκολο να παίξεις επαγγελματικό βόλεϊ. Οι αθλητές είναι προτιμότερο να φύγουν για το εξωτερικό που υπάρχουν καλύτερες αμοιβές» λέει η Βίλκου.

Όλα αυτά για να οδηγηθεί το άρθρο στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου που χαρακτηρίζεται ως «βασίλισσα» του ελληνικού βόλεϊ και όχι άδικα. Στην Ελλάδα εκτιμήθηκε η προσφορά της, αλλά με μια αναζήτηση στο ιντερνέτ δύσκολα θα βρεις κάτι για την Ρούξι σε ρουμάνικη ιστοσελίδα.

Όταν η κουβέντα όμως έφτασε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού η Βίλκου ήταν ενθουσιασμένη από τον αριθμό των οπαδών και την... ζεστασιά που προσφέρουν στην ομάδα, ενώ δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να παίξει χωρίς αυτούς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει συναντήσει κάποιους από τους χιλιάδες Ρουμάνους που ζουν στην Αθήνα. Η πρώτη ήταν μια δασκάλα παραδοσιακών χορών, αλλά δεν ψάχνει και ιδιαίτερα. «Δεν θα μιλήσω με κάποιον που θα δω στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ μόνο και μόνο επειδή είναι Ρουμάνος. Εξάλλου έχω ένα βαρύ πρόγραμμα με πολλές προπονήσεις και έχω μεγάλη ευθύνη εδώ. Οι προσδοκίες εδώ είναι υψηλές και το σπίτι μας είναι το γήπεδο».

Ωστόσο η Αντριάνα έχει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα και πολλοί την αποκαλούν «θεά», καθώς είναι μια από τις πιο όμορφες αθλήτριες. Οι φωτογραφίες και αυτόγραφα βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη, ενώ οι... τολμηροί μπορεί να την ζητήσουν ακόμα και σε γάμο.

Όμως θα ήταν ευτυχία για τους φίλους του Παναθηναϊκού να θυμίσει κάτι και από την Ρούξι Ντουμιτρέσκου των 7 πρωταθλημάτων και 8 κυπέλλων. Έτσι θα γίνει η καλύτερη πρέσβειρα της Ρουμανίας. «Ο καθένας είναι ένας μικρός πρεσβευτής της Ρουμανίας. Θέλουμε να παίζουμε καλά για εμάς και για τη χώρα μας. Για να συμβάλλουμε θετικά στην εικόνα της πατρίδας μας», κατέληξε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.