1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-08-2014 22:42

Παγκόσμιο με... ελληνικό χρώμα

Μπορεί η Εθνική ομάδα να μη συμμετέχει για δεύτερη συνεχή διοργάνωση, ωστόσο το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα έχει  και ελληνικό χρώμα. Πέντε αθλητές που συμμετείχαν τη σεζόν που πέρασε ή θα τους δούμε την επόμενη στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι έτοιμοι να ζήσουν αυτή την έμπειρία.

Ξεκινάμε με το νέο απόκτημα της νεοφώτιστης στη Volleyleague, ΜΕΝΤ. Ο λόγος για τον πασαδόρο της εθνικής Αυστραλίας, Χάρισον Πίκοκ που μετρά 73 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Πηγαίνουμε στον Καναδά και στον Τζέι Μπλανκενάου που πέρσι προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Νίκη Αιγινίου. Είναι και αυτός πασαδόρος, αν και έπαιξε και σαν διαγώνιος στη Νίκη. Έχει 4 συμμετοχές με την εθνική Καναδά.

Παρά το γεγονός ότι η Volleyleague έχει χάσει την αίγλη της, έχουμε δύο εκπροσώπους σε μία από τις κορυφαίες ομάδες όπως είναι οι ΗΠΑ. Ο πρώτος είναι ο πασαδόρος Ρίλεϊ Μακ Κίμπιν που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και φέτος μαζί με τον αδερφό του, Μάντισον θα παίξουν στη Λαμία. Έχει 4 συμμετοχές με την Εθνική ΗΠΑ.

Ο άλλος είναι η περσινή αποκάλυψη για τον ΠΑΟΚ, ο ακραίος Μπραντ Λόσον που ξεχώρισε στη Volleyleague. Ο Λόσον μετράει 21 συμμετοχές με τις ΗΠΑ, με τις 9 από αυτές να είναι σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τελευταιός και πιο έμπειρος είναι ο Βενεζουλάνος του ΠΑΟΚ Ερνάντο Γκόμες που έχει 47 συμμετοχές και 8 σε παγκόσμια Πρωταθλήματα.

*Τα στοιχεία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.