1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2014 18:39

Δρίκος: «Στόχος, το... νταμπλ»

Το νταμπλ νικών απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν έθεσε ως στόχο ο προπονητής της Εθνικής ανδρών, Σωτήρης Δρίκος, εν όψει της τρίτης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.



«Είναι σαφές ότι νιώθουμε χαρά που βρισκόμαστε εδώ, αλλά πέρα από χαρά είναι κι η υποχρέωση καθώς θεωρώ ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πιο βολεϊκή πόλη της χώρας. Έχει σωματεία, παίκτες, προπονητές, παράγοντες και παρόλο που δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αν υπάρχει μια πόλη που πραγματικά δικαιούται τον τίτλο ‘μητρόπολη’ του αθλήματος, η Θεσσαλονίκη τον δικαιούται περισσότερο από κάθε άλλη. Επομένως πέρα από χαρά μας θεωρώ ότι είναι και υποχρέωση μας να είμαστε εδώ και πρέπει να είμαστε και πιο τακτικά εδώ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το παιχνίδι, παράγοντες που έχουν βοηθήσει το άθλημα να σταθεί στα πόδια του, υπάρχουν σημαντικές ομάδες και σωρεία παιδιών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της τοπικής Ένωσης. Νομίζω ότι η ΕΠΕΣΘ διοργανώνει τα πιο πετυχημένα πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα και πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε όλη τη χώρα το πώς λειτουργεί και σε ένα βάθος χρόνο ξαφνικά βρίσκεται να έχει 100 ομάδες παγκορασίδων. Γιατί τίποτα δεν γίνεται από μόνο του… Για όλους αυτούς τους λόγους θα ήθελα ο κόσμος της Θεσσαλονίκης να έρθει στο γήπεδο της ΧΑΝΘ, σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης με πολλές ιστορικές αναφορές, κοινωνικές, αθλητικές και πολιτικές για να δει ωραία παιχνίδια κι από τις δύο ομάδες μας».

Έχοντας από μία νίκη στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι θα έρθει το πρώτο ‘ντάμπλ’ νικών κι απάντησε:

«Ο στόχος είναι αυτός αν και δεν καταφέραμε να πετύχουμε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, παρόλο που ξεκινήσαμε και τις δύο φορές με νίκη. Είναι πιο δύσκολο απ’ ότι φαντάζει γιατί πάντα ο όποιος αντίπαλος βλέπει και βελτιώνει την απόδοση του επομένως είναι σημαντικά και τα δύο παιχνίδια. Στο μεν πρώτο να πιστοποιήσουμε την ανωτερότητα μας, να καλύψουμε τα κενά των τραυματισμών που έχουμε αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι να προσπαθήσουμε τη δεδομένη βελτίωση που έχει ο κάθε αντίπαλος. Ο στόχος πάντως είναι ένα νταμπλ νικών».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.