1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2014 00:47

Xώρισαν ΠΑΟΚ και Γιάτσης, ο δικέφαλος «χτυπάει» Δρίκο, Καλμαζίδη

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Γιώργος Γιάτσης. Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Ανδρεου και του Γιώργου Γιάτση και αποφασίστηκε να βγάλουν φιλικό διαζύγιο.

Στον ΠΑΟΚ στοχεύουν στους δύο ομοσπονδιακούς τεχνικούς Σωτήρη Δρίκο και Γιάννη Καλμαζίδη.

Με τον Δρίκο έχει γίνει πρώτη επαφή με τον Ανδρέου αλλά υπήρχε μεγάλη... απόσταση στο οικονομικό ενώ υπάρχει και το αγκάθι της μετάθεσης (είναι εκπαιδευτικός) από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο Καλμαζίδης, που κατάφερε το ακατόρθωτο, κρατώντας τον Παναθηναϊκό στην κατηγορία, παρά το 0/11 του πρώτου γύρου, τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει υπό προϋποθέσεις στους πράσινους, ενώ και οι άνθρωποι τριφυλλιού θέλουν ασφαλώς να διατηρήσουν τον Καλμαζίδη στο τιμόνι, ενώ πιέζουν και οι οπαδοί για την παραμονή του. Το θετικό για τον Καλμαζίδη είναι πως η οικογένεια του μένει στη Θεσσαλονίκη και τα έξοδα για τον ΠΑΟΚ θα είναι λιγότερα.

Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες ημέρες καθώς θα ξεκαθαριστεί εάν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα Κύπελλα Ευρώπης στην περίπτωση που υπάρξουν αρνήσεις από τις πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.