1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2014 23:18

Το αντίο που της αρμόζει

Το πιο γλυκό αντίο είπε στο βόλεϊ, η Κάταλιν Κις που σταματάει την καριέρα της για να αφιερωθεί στη δημιουργία οικογένειας. Η Μαγυάρα κατέκτησε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό κάτι που θα έχει να θυμάται. Όπως είχε δηλώσει και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου αυτή ήταν η τελευταία της σεζόν, που όμως έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. 
Η πολύπειρη Κάταλιν Κις μετακόμισε από τη Ν. Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ  για να ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, Κτησιφών και Ηρακλή Κηφισιάς. Εκτός από το πρωτάθλημα της χώρας της, έχει ακόμη συμμετάσχει στην Α2 Ιταλίας και στο πρωτάθλημα Σουηδίας.

Πέρα από έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, το 2012, νταμπλ στην πατρίδα της με την ΝRK Νιρέγκχαζα, ενώ στις ατομικές διακρίσεις της περιλαμβάνονται η ανάδειξή της σε MVP της Α1 βόλεϊ Γυναικών το 2012, ο τίτλος της καλύτερης σέρβερ το 2010 και της πρώτης σκόρερ το 2007.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.