1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 18:45

Γιώργος Ρούσης: «Θα ήθελα μεγαλύτερο γήπεδο»

Χαρούμενος που η ομάδα του λαμβάνει μέρος στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης. Ο τεχνικός του ΠΑΟ ευχήθηκε να γίνουν καλοί αγώνες, κι αν η ομάδα του εμφανίσει καλό πρόσωπο να είναι αυτή που τελικά θα στεφθεί Κυπελλούχος.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Πύλο και τους τοπικούς φορείς για τη φιλοξενία τους. Είχαμε έρθει εδώ πριν από κάποια χρόνια με την Εθνική ομάδα για κάποια φιλικά και είμαι διπλά ευχαριστημένος που επιστρέφω. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να γίνουν καλοί αγώνες και να διαφημιστεί το γυναικείο βόλεϊ. Θα ήθελα το γήπεδο να ήταν μεγαλύτερης χωρητικότητας προκειμένου να μπορέσει περισσότερος κόσμος να παρακολουθήσει τα παιχνίδια, ωστόσο στα υπέρ είναι η προβολή των αγώνων από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, που επιστρέφουμε σε ένα Final 4 Κυπέλλου και σε συνδυασμό με την είσοδό μας στα πλέι οφ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας τη φετινή σεζόν. Θέλουμε είναι να γίνουν θεαματικοί αγώνες και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και αν το αξίζουμε να πάρουμε το Κύπελλο»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.