1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-03-2014 15:12

Όλγα Στράντζαλη: «Και τώρα με τον Ηρακλή στην Πύλο» (video)

Cannot find volleynews.v2/PANELLHNIA/SXOLIKO/2013-14/aponomes folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PANELLHNIA/SXOLIKO/2013-14/aponomes/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Όλγα Στράντζαλη αναδείχθηκε MVP στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα και όπως είπε η ίδια, η κατάκτηση από την ομάδα της είναι προϊόν πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Η νεαρή παίκτρια δεν χαλαρώνει ούτε λεπτό αφού αναχωρεί με την αποστολή του Ηρακλή για την Πύλο και το final 4 Κυπέλλου, ενώ στη συνέχεια την περιμένει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«'Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ενάς ωραίος τελικός με τη Σχολή Μωραΐτη. Κάναμε αυτό που έπρεπε και τώρα κοιτάμε το Παγκόσμιο. Έχουμε ομάδα που μπορεί να πάει στις καλύτερες ομάδες. Το Κολλέγιο έχει συμμετάσχει ξανά στο Παγκόσμιο. Το επίπεδο είναι ανεβασμένο, αλλά εμείς πάμε για ό,τι καλύτερο. 

Ο αντίπαλος έχει μία ομάδα σαν τη δική μας, που μαζεύει παιδιά από το βόλεϊ της Αθήνας, όπως το Ελληνικό Κολλέγιο μαζεύει στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μία δυνατή ομάδα, αλλά ήμασταν καλύτερες και κερδίσαμε. 

Μετά απ' εδώ φεύγουμε κατευθείαν για Πύλο και τον Τελικό Κυπέλλου. Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά περιμένουμε το καλύτερο, είμαστε η πιο νεανική ομάδα απ' όλες και είναι τιμή για εμάς. 

Οι στόχοι μου είναι να συνεχίσω στην Αμερική, σε πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες. Είναι μία απόφαση που έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για 'μένα αφού θα συνδυάσω το βόλεϊ με τις σπουδές». 

 

Στη φωτογραφία η Όλγα Στράντζαλη με τον MVP των αγοριών Δημήτρη Χριστινίδη

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.