1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2014 00:31

Στον γιο του αφιέρωσε τον τίτλο ο Καζάζης

Ανακουφισμένος από την κατάκτηση του τίτλου ήταν ο Δημήτρης Καζάζης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αφιέρωσε τον τίτλο στον γιό του και σε έναν δικό του άνθρωπο.
«Πολύ σημαντική νίκη, νίκη τίτλου. Μέσα από προβλήματα που προκύψανε τελευταία στιγμή, η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής και πήρε την πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές μου, η ομάδα είναι στους στόχους της, πήραμε το κύπελλο, αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη από μία υπερδύναμη άσχετα αν πέρασε στα ψιλά και είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε όλο το βάρος εκει. Με το καλό να ξεπεράσουμε όσα προβλήματα έχουμε γιατί έχουμε αρκετά και να έχουμε ένα καλό τέλος».
 
Για το που αφιερώνει αυτό τον τίτλο: «Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στον γιό μου γιατί πέρυσι που πήραμε τρείς τίτλους δεν του αφιέρωσα κανένα και μου γκρινιάζει όλη την χρονιά. Επίσης σε ένα καλό μου φίλο που «έφυγε» τώρα τελευταία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.