1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2014 19:01

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε...

Μια εβδομάδα μετά τον αγώνα του Κυπέλλου, Ολυμπιακός και ΑΕΚ συναντιούνται ξανά στου Ρέντη, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Στο πολυσυζητημένο αυτό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1, ωστόσο κατά τη διάρκεια του 4ου σετ έγινε κατα το κοινώς λεγόμενο «ο κακός χαμός», καθώς εξαιτίας λάθους της γραμματείας, δεν επετράπη στον προπονητή της ΑΕΚ να κλείσει μια αλλαγή, ενώ εν συνεχεία αφαιρέθηκαν και πόντοι από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έκανε ένσταση για το λάθος αυτό και δικαιώθηκε, κι έτσι ο αγώνας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, επαναλαμβάνεται από την αρχή. 

Συγκριτικά με αυτή την αναμέτρηση, υπάρχει μια σημαντική διαφοροποίηση, και αυτή αφορά τον προπονητή της ΑΕΚ. Μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας για το Κύπελλο, ο Απόστολος Οικονόμου παραιτήθηκε, και τη θέση του ανέλαβε ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο πρώην τεχνικός των Βριλησσίων, της μόνης ομάδας που έχει επικρατήσει του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, απομακρύνθηκε στα μέσα Φλεβάρη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Βορείων Προαστείων, και επιθυμεί μια νέα αρχή με την ομάδα της ΑΕΚ. 

Την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για το απογεύμα της Τετάρτης στις 17.00, θα διευθύνουν οι κύριοι Γεωργουλέας και Μόσχος, ενώ υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.