1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2014 16:14

Ο Γκόρτσανιουκ επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Άρη

Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 21 μήνες για να αγωνιστεί στον Α.Σ.Άρης. Ο Γκόρτσανιουκ την τελευταία σεζόν που ήταν στην Ελλάδα (2011-12) αγωνίστηκε στον Φοίνικα Σύρου αλλά το ελληνικό διαβατήριο του έληξε και από τότε έφυγε στο εξωτερικό.
O Γκόρτσανιουκ είναι γεννημένος στις 11 Οκτωβρίου του 1987, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται ως ακραίος.Την τελευταία σεζόν που ήταν στην Ελλάδα (2011-12) αγωνίστηκε στο Φοίνικα Σύρου.
 
«Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιλογή του παίκτη», δήλωσε ο προπονητής του ΑΡΗ, Σπύρος Φίνος. Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, ενώ αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή και του Φοίνικα Σύρου. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο Ρωσικό πρωτάθλημα. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. "Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον ΑΡΗ", ήταν τα λόγια του παίκτη αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

3 σχόλια

  • Comment Link blue fan Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 08:36 posted by blue fan

    επιστρέφει η χαρά του αντίπαλου μπλοκ.Τελικά δύσκολο το εξωτερικό , ε Ζένια; Και τα χρήματα στο εξωτερικό τζίφος έτσι; Αυτό δείχνει η επιλογή να επιστρέψεις στο ανυπόληπτο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια μικρή ομάδα όπου δεν ξέρεις καν αν θα πάρεις τα σίγουρα λίγα χρήματα που σου τάξανε.

  • Comment Link tsakan Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 14:43 posted by tsakan

    Α ρε Ζενια,εγω σε ηθελα προς Συρο μερια!

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΤΗΣ Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 14:20 posted by ΠΕΙΡΑΤΗΣ

    Φιλε Ζενια θα χαρουμε να σε δουμε παλι στα ελληνικα γηπεδα και να σε χειροκροτησουμε εστω και σαν αντιπαλο. Χαιρετισμους απο την Συρο που δεν σε ξεχνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.