1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-12-2013 14:50

Αχιλλέας Παπαδημητρίου: «Αν παίξουμε όπως με το Βέλγιο έχουμε ελπίδες πρόκρισης»

Ο λίμπερο της Εθνικής ομάδας Αχιλλέας Παπαδημητρίου. Ο Έλληνας λίμπερο που αγωνίζεται στην Γαλλία με τα χρώματα της Μποβέ, μίλησε για τον... έγγαμο βίο για το γαλλικό πρωτάθλημα, τη νέα προσπάθεια με νέο προπονητή τον Σωτήρη Δρίκο και την πίστη του για πρόκριση της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφόσον αγωνιστεί όπως στον τελευταίο αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον περασμένο Ιούνιο.

Πως είναι τα πράγματα στην Γαλλία;

«Τα πράγματα στην Γαλλία είναι ωραία, το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ φέτος, απ΄ ότι λένε όλοι το εφετινό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στην ιστορία της Γαλλίας γιατί είναι 14 ομάδες σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι πολύ ενδιαφέρον και πραγματικά χαίρομαι κάθε παιχνίδι. Η Μποβέ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Βέβαια αρκετές ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία. Αρχικά είχαμε κάποιους τραυματισμούς αλλά τώρα έχουμε βρει ρυθμό».

Ξέρεις Γαλλικά;

«Μαθαίνω σιγά σιγά και Γαλλικά».

Ο έγγαμος βίος πως πάει;

«Πολύ καλά. Είμαστε καλύτερα από πριν»

Η Εθνική ομάδα θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος;

«Υπάρχει μεγάλη όρεξη για να βοηθήσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε και θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι πολλά παιδιά που έχουν έρθει από πολύ καλά πρωταθλήματα, είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα αυτό θα μας βοηθήσει. Σίγουρα η πρόκριση σε παγκόσμιο δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Αν έρθει και η πρόκριση θα είναι ιδανικό».

Πως ιεραρχείς τους αντιπάλους μας;

«Από τον όμιλο μας οι Φιλανδοί έχουν ένα προβάδισμα, σταθερή ομάδη, αλλά απ' ότι δείξαμε και πέρυσι με το Βέλγιο και πρόπερσι που νικήσαμε την Φιλανδία 3-0, αν είμαστε σε καλή μέρα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό».


Για την αλλαγή προπονητή με την έλευση του Σωτήρη Δρίκο;

«Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας. Ο Δρίκος ήταν και πέρυσι στην ομάδα, γνωριζόμαστε και έχει ζήσει την ομάδα. Εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στην ομάδα και στη δουλειά. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά, να είναι η συνέχεια του τελευταίου παιχνιδιού που δώσαμε στο Βέλγιο. Αν παίξουμε όπως με το Βέλγιο θα προκριθούμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.