1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2013 12:26

«Νικάμε με την ψυχή μας»

Του Νίκου Μαχαίρα
Το καλοκαίρι για το ανδρικό τμήμα βόλεί της ΑΕΚ κύλησε επεισοδιακά.

 Η ομάδα από την Α2 βρέθηκε στη Βόλεϊ Λιγκ, αρχικά ανακοινώθηκε πως αδυνατεί να αγωνιστεί, αλλά στο βιράζ έκανε ένα εντυπωσιακό σπριντ και φτιάχτηκε μια ομάδα προδιαγραφών μεγάλης κατηγορίας, που όμως ήταν -και είναι? το μεγάλο ερωτηματικό. Κι αυτό γιατί ουσιαστικά οι παίκτες ακόμα ψάχνουν τη χημεία τους και η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο μονταρίσματος.

«Περάσαμε ένα πολύ άσχημο καλοκαίρι, μέσα στην αβεβαιότητα. Υπήρχαν οι βάσεις για καλά πράγματα για το μέλλον, όμως πήγαν χαμένες. Πήρα το ρίσκο γιατί έβλεπα πως υπήρχαν ελπίδες για κάτι καλό. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που έχει δυνατότητες να κάνει πολλά πράγματα, αλλά και που έχει απαιτήσεις από εμένα» λέει στο «Goal» ο τεχνικός της Ενωσης, Γιώργος Κλαρούδας, και φροντίζοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους αναφέρεται στη φετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων» η οποία βάσει των καλοκαιρινών προβλημάτων αφήνει πολλές υποσχέσεις, μετά από δύο νίκες (σε φιλική κι επίσημη) επί του Ολυμπιακού αλλά και την προχθεσινή επική ανατροπή στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ.

«Οταν άρχίσαμε τις μεταγραφές ήμασταν πολύ τυχεροί που βρήκαμε ελεύθερους τους παίκτες που πήραμε. Κι επειδή έχουμε μικρό μπάτζετ δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε φορμαρισμένοι. Ξεκινήσαμε αργά προετοιμασία κι επειδή κάνουμε μια προπόνηση την ημέρα μας φέρνει πίσω στη δουλειά αναφορρικά με την ποσότητα» λέει αρχικά ο Αθηναίος προπονητής. «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Το λέω συνέχεια πως μετά τον Δεκέμβριο θα παίζουμε καλύτερα. Αυτή τη στιγμή βελτιωνόμαστε, αλλά νομίζω πως νικάμε με την ψυχή. Πιστεύω πιο πολύ απ' όλους το ρόστερ που έχουμε και θεωρώ πως όλοι οι παίκτες έχουν να δώσουν πολλά. Εχουν γίνει καλές επιλογές και μοντάρουμε μια καλή ομάδα με καλή χημεία» λέει ο Κλαρούδας, που προς το παρόν δεν έχει νιώσει πίεση, αν και είναι στον πάγκο μιας ομάδας με μεγάλες απαιτήσεις: «Η πίεση έρχεται στις ήττες...».

πηγή: sentragoal.gr, Goal News

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.