1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2018 22:46

Ντεμπούτο του Ζαλμά στην Κηφισιά απέναντι στον ΠΑΟΚ που κυνηγάει Ολστιν και Ολυμπιακό

Ο Νίκος Ζαλμάς κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κηφισιάς ελπίζοντας σε νέα αρχή στην καριέρα του αλλά και στην πορεία της νέας του ομάδας στο πρωτάθλημα...

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον ΠΑΟΚ που παίζει και πάλι χωρίς τον Δημήτρη Τζούριτς αλλά θέλει νίκη χωρίς απώλειες για να αφοσιωθεί στα μεγάλα ματς με την Όλστιν στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. (8η αγωνιστική, 1/12, 17.00, ΕΡΤ3, Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος).

 Η Κηφισιά με 3 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά όπως είπε και ο ακραίος της Γιάννης Ρουμελιωτάκης η ομάδα είναι έτοιμη για όλα: «Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας. Ο νέος προπονητής προσπαθεί να μας περάσει την φιλοσοφία του. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά προκειμένου να βγάλουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όμως πιστεύω απόλυτα στις δυνατότητες της ομάδας μου. Αν ο καθένας από εμάς κάνει καλά αυτό που ξέρει τα αποτελέσματα θα έρθουν. Κάποιοι τραυματισμοί μας κράτησαν πίσω, όμως τώρα που είμαστε όλοι υγιείς πιστεύω ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Κώστα Αρσενιάδη για την συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες».

Χωρίς Τζούριτς

Ο ΠΑΟΚ μετά την αποστολή στην Πολωνία για τον πρώτο αγώνα με την Ολστιν βρίσκεται στην Αθήνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Κηφισιά αλλά χωρίς τον Δημήτρη Τζούριτς. Εαν όλα πάνε καλά ο διεθνής διαγώνιος θα κάνει την επανεμφάνιση του στη ρεβάνς με τον Πολωνούς στο PAOK Sports Arena την προσεχή Τετάρτη.

Επιστροφή του Νικήτα

Πρόσωπο του αγώνα θα είναι φυσικά ο ακραίος του ΠΑΟΚ Νικήτας Εφραιμίδης που τη σεζόν 2017-18 αγωνίζονταν στον ΑΟΠ Κηφισιάς: «Αφήνουμε πίσω το ματς της Ευρώπης και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με την Κηφισιά. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος μας έχει δυνατή έδρα και δίψα για βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να ανέβει πιο ψηλά στην κατάταξη. Η Κηφισιά έχει αλλάξει αρκετά, άλλαξε και ο προπονητής αλλά διατηρεί την ποιότητά της, ειδικά εντός έδρας. Έχω αγωνιστεί δύο ωραία χρόνια στην Κηφισιά. Εχω κάνεις φιλίες που κρατούν ακόμη. Θα είναι ευχάριστο για μένα που θα γυρίσω στο Ζηρίνειο, ακόμα και ως αντίπαλος. Παίζοντας το βόλεϊ που μπορούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα για τη νίκη. Βέβαια, η αλλαγή προπονητή πάντα δίνει μια “ένεση” διάθεσης σε οποιαδήποτε ομάδα, για αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Προβάδισμα ΠΑΟΚ

Σε 22 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 15-7 ενώ ο δικέφαλος έχει σερί νικών 5-0. Η Κηφισιά την τελευταία φορά που νίκησε τον ΠΑΟΚ στην έδρα της ήταν στις 26 Ιανουαρίου 2013.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.