1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2018 17:36

Βόμβα Μιχάλη Ζορπίδη: Θα γυρίσω τον Αρη στην Volley League!

Ακούγονταν ως φήμη τις τελευταίες εβδομάδες πως ο Μιχάλης Ζορπίδης ενεργοποιείται και πάλι στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Άρη αλλά πλέον είναι πραγματικότητα. Ο Ζορπίδης θεωρείται ο αναμορφωτής του τμήματος βόλεϊ του Αρη και οδήγησε την ομάδα σε δύο φάιναλ-4. Μαζί με τον αείμνηστο Θωμά Γιώτα ήταν οι παράγοντες που στήριξαν το τμήμα στις ημέρες δόξας.

Με δηλώσεις που έκανε  ο Μιχάλης Ζορπίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» εγκαινιάζει νέα εποχή στο ανδρικό τμήμα του Άρη με στόχο να επιστρέψει στην Volley League (Α1). Την σεζόν 2018-19 ο Άρης θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και για να επιστρέψει στην Volley League θα χρειαστούν δύο χρόνια.

«Στεναχωριέμαι να βλέπω τον Άρη στην Β΄Εθνική. Είπαμε να βοηθήσουμε όλοι. Τους είπα πως θα σας ανεβάσω στην Α1 και μετά βλέπουμε...», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Ζορπίδης αιφνιδιάζοντας ευχάριστα μέχρι και την δημοσιογραφική παραγωγή της εκπομπής. 

Στην ερώτηση για το πως πήρε την απόφαση να ενεργοποιηθεί πάλι είπε:

«Εντάξει οι οπαδοί του Άρη μας ζητούσαν να βοηθούσαν. Εμείς οι βολεϊμπολικοί παρακολουθούμε χρόνια το βόλεϊ. Οταν φτάσαμε να βλέπουμε τον Άρη στην Β΄Εθνική κάτι πρέπει να γίνει. Τρέφουμε μεγάλη αγάπη για το άθλημα και αυτή την ομάδα. Δεν γίνεται η κορυφαία ομάδα του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα να παίζει στην Β΄Εθνική. Είπα και στον κύριο Ψηφίδη το μόνο που θέλω είναι το γήπεδο. Τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα θα αναλάβω εγώ».

Για το εάν θα μπει ενεργά και στο ποδόσφαιρο ο Μιχάλης Ζορπίδης το απέκλεισε: «Στο ποδόσφαιρο πήρα μία σουίτα. Ακόμα είμαστε μάχιμοι στη δουλειά. Δεν έχω χρόνο για κάτι περισσότερο».

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.