1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2018 13:30

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έβαλε τον ΠΑΟΚ και τον Σάκη Μουστακίδη στη Βουλή

Ο υπουργός Οικονομικός Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ομιλία του στην Βουλή αναφέρθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο βόλεϊ και τον κορυφαίο πασαδόρο του Ολυμπιακού, της Εθνικής Ελλάδας και σήμερα προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Μουστακίδη.
 

Ο Τσακαλώτος κλήθηκε να απαντήσε σε επίκαιρη ερώτηση που του έγινε από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Κουτσούκο σχετικά με την επιλογή του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στο Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Ο Τσακαλώτος θεώρησε ότι η ερώτηση του έδινε την καλύτερη... πάσα για να πει την άποψή του και για να καταδείξει τη διαφορά με τις διαδικασίες πελατειακού κράτους που ίσχυαν στο παρελθόν και αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, στο βόλεϊ και στον Σάκη Μουστακίδη:

«Η Αριστερά και οι Παοκτσήδες έχουν ένα κοινό. Είναι μεγαλόκαρδοι. Δεν έχουν μικροπρέπεια. Ως Παοκτσής εγώ μπορώ να δεχθώ ότι ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ ήταν ο Σάκης Μουστακίδης. Έδινε τις καλύτερες πάσες και κάρφωναν οι άλλοι. Ο Κουτσούκος είναι ο Μουστακίδης του ΠΑΣΟΚ. Μου έδωσε την καλύτερη πάσα για να καρφώσω» είπε ξεκινώντας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και στη συνέχεια μπήκε στην κύρια τοποθέτηση του...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.