1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2017 15:38

Eπιστρέφει στην ΑΕΚ ο Άκης Φλαούνας

Ο προπονητής που έβαλε την υπογραφή του κάτω από το μοναδικό τίτλο του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, του Λιγκ Καπ 2014 είναι κοντά να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Άκη Φλαούνα ο οποίος συζητάει με την διοίκηση της «Ενωσης» το ενδεχόμενο να υποστηρίξει το τεχνικό τιμ της ομάδας ως συνεργάτης του Νίκου Νεόφυτου.

 

Ο Φλαούνας κλήθηκε να βάλει και πάλι... πλάτη στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην «Ενωση». Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα πορευτεί με τον Νίκο Νεόφυτο θέτοντας το μεγάλο στόχο της επιστροφής στην Volley League. O Φλαούνας είχε αναλάβει υπηρεσιακός την σεζόν 2013-14 και οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα στον τελικό είχε νικήσει τον Φοίνικα Σύρου.

2 σχόλια

  • Comment Link ti leei o anthrwpos Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 11:14 posted by ti leei o anthrwpos

    Δεν ξέρω ποιανου είναι το ρεπορταζ, αλλά τι παει να πει "..να βαλει πλάτη..";!;!;!; Τζάμπα θα το κάνει;!;!;!; Γιατι αν το κάνει τζάμπα, τότε είναι κατάντια να δίνεις τόσα λεφτά για παίκτες και να έχεις εθελοντές στον πάγκο... Και μάλιστα εθελοντές που έχουν να ασχοληθούν με τη σάλα από τότε που ξαναείχε λεφτά η ΑΕΚ. Τώρα που φαίνεται να ξαναέχει ήρθε να βάλει πλάτη... Τυχαίο;;!;!;!; Μήπως γελάνε και οι πέτρες;!;!;!;

  • Comment Link Αεκάκιας Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 14:14 posted by Αεκάκιας

    Δηλαδή για να καταλάβουμε....δίδυμο Νεόφυτου-Φλαούνα.....?
    Να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε?
    Αυτό κύριοι της ΑΕΚ λέγεται κατάντια.
    Οι άνθρωποι αυτοί απέχουν από το βόλεϊ εδώ και χρόνια και όχι τυχαία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.