1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-05-2017 18:30

Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στον τελικό-Στην Α2 για 3 χρόνια

Το ζήτημα της αλλαγής ώρας του πέμπτου τελικού της Volley League, έπεσε στο τραπέζι από τη ΝΟVA, που ζήτησε να γίνει στις 17.30 προκειμένου να μη συμπέσει ο αγώνας με τη φιέστα που έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο.


Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι αντίθετος με αυτό το σενάριο και απειλεί να μην κατέβει στην Αθήνα για τον 5ο τελικό, αν η ΕΣΑΠ και η NOVA προχωρήσουν σε αλλαγή ώρας.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 19.00 και η φιέστα στο Καραϊσκάκη είναι στις 20.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή Σαββίδη ο ΠΑΟΚ εναντιώνεται στο αίτημα της NOVA, παρότι το συνδρομητικό κανάλι βάσει της προκήρυξης μπορεί να αλλάξει την ώρα των αγώνων. Η επιτροπή της ΕΣΑΠ που απαρτίζεται από τους Τελόπουλο(Εθνικός), Κάσαρη(ΠΑΟ), Παπασταθόπουλο(Παναχαϊκή) δεν δέχθηκε την αλλαγή της ώρας, αλλά η ΝΟVA έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. 

Το συνδρομητικό κανάλι δεν θέλει να μεταδίδει ταυτόχρονα τον αγώνα βόλει, την απονομή της κούπας στον πρωταθλητή Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ και τη φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης, αλλά απότι φαίνεται η κόντρα των δυο κλαμπ μετατίθεται από το ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ, αλλά και σε οποιοδήποτε σπορ βρεθούν αντιμέτωποι στο μέλλον.

Βάσει του άρθρου 1.1.7 της προκήρυξης, σε περίπτωση που δεν αγωνισθεί ο ΠΑΟΚ, υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία, ξεκινάει το επόμενο πρωτάθλημα με -3 βαθμούς και δεν μπορεί να προβιβασθεί στην Α1 ανδρών για τα δυο επόμενα χρόνια.

Η προκήρυξη αναφέρει:

T.A.A. που δεν αγωνίζεται σε έναν τουλάχιστον αγώνα στα Play Off ή Play Out και η μη εμφάνισή του, δεν οφείλεται σε αδυναμία λόγω «ανωτέρας βίας», (όπως αυτή εξειδικευεται στον
οικείο Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ.) υποβιβάζεται σε κατώτερη κατηγορία σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον οικείο κανονισμό της ΕΟΠΕ ενώ ταυτόχρονα επιβάλλεται σε αυτό ποινη -3 βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα, στο οποίο θα αγωνιστεί. Τα ΤΑΑ που υποβιβάζονται για τους παραπάνω
λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα να προβιβαστούν από την Α2 και να αγωνίζονται στη Volley League για τι δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.