1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2016 19:59

Ο «έμπειρος» και ο «πρωτάρης» στο Βραχάτι

Στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός φιλοξενεί το νεοφώτιστο Ηρακλή Χακίδας (22/10, 18.00, διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου) για την πρεμιέρα της VolleyLeague«Πάμε Στοίχημα». Ένα αμφίρροπο ματς που θα δείξει την ετοιμότητα των δύο ομάδων στην πρώτο αγωνστική.


O Παμβοχαϊκός στην όγδοη παρουσία του στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» θέλει να είναι και πάλι συνεπής με την 8αδα. Αγωνιστικά η ομάδα έχει ενισχυθεί σε σχέση με την περσινή σεζόν και έχουν αποκτηθεί τέσσερις έμπειροι ξένοι. Βασικοί θα είναι οι Ζιβάνοβιτς, Γράχαμ, Πέτι, Πελεκούδας, Τζελάτι, Μπατατζίμ και λίμπερο ο Τσαδήμας.

Για την πρώτη παρουσία της στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» ετοιμάζεται ο Ηρακλής Χαλκίδας. Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν εμπειρία από την κατηγορία, παίζουν πρώτο αγώνα εκτός έδρας αλλά έχουν ενθουσιασμό και «άγνοια κινδύνου» που συνήθως βοηθάει τους τολμηρούς. Βασικοί αναμένεται να είναι οι Κασαμπαλής, Τάπια, Κανέλλος, Φερέλ, Κλότσκο, Γκόρτσανιουκ και λίμπερο ο Παπαδημητρίου.

Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην κατηγορία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.