1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-01-2016 13:20

Δεξαμενή και Απολλώνιος νικητές στο Loutraki Christmas Volleyball Cup

Στο Λουτράκι βρέθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ομάδες κορασίδων & παγκορασίδων με αφορμή το Loutraki Christmas Volleyball Cup 2016, που έχει καταφέρει να γίνει πλέον θεσμός των Χριστουγέννων για τους λάτρεις του αθλήματος!
Στο πιο μαζικό  τουρνουά βόλεϊ της χώρας, που διεξήχθη από 3 έως 5 Ιανουαρίου και διοργανώθηκε από το SPORTCAMP, το μεγαλύτερο ιδιωτικό αθλητικό και προπονητικό κέντρο, διαγωνίστηκαν 17 ομάδες με τη συμμετοχή περισσότερων από 180 αθλητριών. Στο τουρνουά διακρίθηκαν οι ομάδες της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, του Νηρέα Χίου και του Παμβοχαϊκού που κατέκτησαν την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία παγκορασίδων καθώς και οι ομάδες του Απολλώνιου Κερατσινίου, της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και της ΑΕΚ που κατέκτησαν την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία κορασίδων.

Η διοργάνωση έχει καταφέρει να καταξιωθεί στη συνείδηση των αθλητών και των προπονητών του βόλεϊ καθότι προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε κάθε συμμετέχουσα ομάδα, συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, αλλά και έναν ιδανικό προορισμό για αθλοτουρισμό με πλήρεις τουριστικές υποδομές. Έτσι, για ακόμη μία χρονιά οι συμμετέχουσες ομάδες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας σε μία αθλητική διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στις νεαρές αθλήτριες να αποκτήσουν σημαντική αγωνιστική εμπειρία. 

Επιπλέον, προπονητές και αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  σεμινάριο με αντικείμενο «Ειδικά θέματα αθλητικής Ψυχολογίας» από τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης της Ελληνικης Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Λεωνίδα Καραΐσκο. Εμφανώς ικανοποιημένες από την δυναμική «αθλητική»  έναρξη του 2016, οι νεαρές αθλήτριες κατά την αποχώρησή τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για το LoutrakiEasterCup 2016  που θα ακολουθήσει σε μερικούς μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, κάντε κλικ εδώ,
ή επικοινωνήστε απευθείας με το Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο SPORTCAMP.
τηλ. Επικοινωνίας: 27440 23999, 66860
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: www.facebook.com/volleyballevents.sportcamp/



Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη φετινή διοργάνωση Loutraki Christmas Cup 2016

sc1.jpgsc5.jpgsc4.jpgsc2.jpgsc3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.