1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2015 17:17

Παρθενικό ταξίδι για τις Παγκορασίδες

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ταξίδι της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων έφτασε και σήμερα η αποστολή αναχωρεί για την Άγκυρα όπου θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 1 έως 5 Αυγούστου.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος και ο συνεργάτης του Βασίλης Χριστόπουλος επέλεξαν τις ακόλουθες αθλήτριες για την αποστολή:

Ελένη Καρακάση (ΑΟ Μαρκόπουλο)

Έλενα Γκιούρδα (ΑΓΣ Άρτεμις)

Δήμητρα Τζιαρλή (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου)

Πολυξένη Καρατζόγλου (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων)

Ανδρομάχη Τσιόγκα (ΑΣ Ποσειδών Βέροιας)

Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)

Σταματία Κυπαρίσση (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης)

Άννα Φλαμουρίδου (ΑΟ Καβάλας)

Μαρία Λίντα Νταλ (ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος»)

Γεωργία Τσελέπη (ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς)

Ιωάννα Βογιατζόγλου (ΑΟ Σαρωνικός)

Ευφροσύνη Μπακοδήμου (Απόλλων Αγ. Δημητρίου)



Την αποστολή πλαισιώνουν επίσης οι:

Α’ προπονητής: Τάκης Φλώρος

Β’ προπονητής: Βασίλης Χριστόπουλος

Στατιστικολόγος: Αλέκος Κωνσταντινίδης

Φυσιοθεραπευτής: Αντώνης Αντωνιάδης

Αρχηγός αποστολής: Μπούλα Τουρσούγκα



Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παγκορασίδων συμμετέχουν 7 ομάδες οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους  ως εξλης:

Α’ όμιλος: Τουρκία 1, Σερβία, Βοσνία

Β’ όμιλος: Ελλάδα, Τουρκία 2, Ρουμανία, Μαυροβούνιο



Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής

Σάββατο 1/8

12:00, Τουρκία 2 - Ελλάδα

16:00, Μαυροβούνιο - Ρουμανία

Κυριακή 2/8

12:00, Μαυροβούνιο - Τουρκία 2

16:00, Ρουμανία - Ελλάδα

Δευτέρα 3/8

12:00, Τουρκία 2 - Ρουμανία

16:00, Μαυροβούνιο - Ελλάδα

*Το διήμερο 4-5 θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης

**Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ‘Σελίμ Σιρί Ταρκάν’ χωρητικότητας 2.000 θεατών.

10 σχόλια

  • Comment Link Ο ΤΖΑ;ΜΠΑΣ Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 13:00 posted by Ο ΤΖΑ;ΜΠΑΣ

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ? ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  • Comment Link Γεωργία Γλ Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 12:50 posted by Γεωργία Γλ

    Με τον Χριστόπουλο έχουν ξαναυπάρξει συνεργάτες, οπότε μου φαίνεται φυσιολογικό. Και αν ρωτήσετε στην συμπρωτεύουσα θα σας πουν ότι είναι μεθοδικός και καθόλου ανήθικος. Ο Κώστας άλλωστε λόγω οικ υποχρεώσεων δεν μπορούσε να πάει και πήγε ο Κων/δης. Σίγουρα θα ήταν καλό να ήταν εκεί και λόγω εμπειρίας αλλά και ικανότητας. Αλλα μην τα ισοπεδώνετε όλα! Αφου ο άνθρωπος δεν μπορούσε τι να κάνουμε; Γι αυτό εσείς που τα ξέρετε όλα ας βλέπετε πρώτα και την άλλη όψη του νομίσματος. Όσο για τους ΠΟΠ πέρα από τον Γκούντα ΌΛΟΙ δουλεύουν εθελοντικά μέχρι και Ιούνιο και όχι μόνο Δωρεάν αλλά βάζουν και από την τσέπη τους. Όταν το συζητάγαμε στα γήπεδα με συναδέρφους λέγαμε πόσο μεράκι και αγάπη θέλει για να το κάνεις. Ευχομαι ολόψυχα, σε αντίθεση με σας πολύ καλή επιτυχια στα κορίτσια μας!

  • Comment Link Λεωνίδας Τ. Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 07:22 posted by Λεωνίδας Τ.

    Ο ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΑΝΙΔΕΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!

  • Comment Link Module-variations Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 06:07 posted by Module-variations

    Αγαπητέ Ψαγμένε,
    Κατ αρχήν μην εκθέτεις τον προπονητή που εκθιάζεις βάζοντας τον έμμεσα στο τριπάκι της σύγκρισεως με τον προπονητή που διάλεξε ο κύριος Τάκης αντί αυτού. Δείχνει μικροπρέπεια, ακόμα και αν όντως είναι ο καλύτερος.
    Αν ήσουν όντως ψαγμένος θα ήξερες ότι ο έν λόγω πρώτος προπονητής ουδέ ποτέ είχε σταθερούς συνεργάτες. Είχε καλές σχέσεις και προσαρμοζόμενες αποστάσεις διαχρονικά με όλους και με όλα και υποθέτω ότι είχε έναν και μόνο αυτοσκοπό: Την απόσπαση. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι τον σκοπό του σχολίου σου, πόσο μάλλον την έκπληξη σου. Κάπως έτσι επιβίωσε σαν προπονητής όλα τα χρόνια στην Εθνική αλλά για να τα λέμε και όλα είναι και καλός, σωστά;
    Υ.Γ. Σοβαροί προπονητές με μεγάλα αποτελέσματα είχαν για πολλά χρόνια δικό τους team, όπως ο Λεώνης ή σε άλλα αθλήματα ο Ferguson κ.α.

  • Comment Link volleyfan Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 05:31 posted by volleyfan

    Γνωρίζοντας τυχαία κάποια πράγματα στο μέτρο του δυνατού λέω τα εξής . Ο Γκούντας, αυτός ο αμισθί ακούραστος, σοβαρός επαγγελματίας, κοσμούσε με την παρουσία του και τις γνώσεις του την μέχρι 23/7/2015 διαδικασία. Ο έτερος και αγαπητός στις αθλήτριες βοηθός προπονητής Χριστόπουλος εκτελεί τις μεθοδευμένες και με σκοπιμότητες αποφάσεις του Φλώρου προσπαθώντας κάποιες φορές να ισιώσει τα στραβά.
    Εκτός όμως από τις αρχικές επιλογές του Φλεβάρη/Μάρτη 2014 που έκαναν οι ΠΟΠ, ο διευθυντής ανάπτυξης και προπονητής της Εθνικής παγκορασίδων Τάκης Φλώρος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το γύμνασμα, τεχνική, επιλογές και το όποιο αποτέλεσμα της 17μηνης πορείας των παγκορασίδων. Σ΄αυτόν και μόνο σ΄αυτόν πρέπει να αποδοθεί αυτό που θα φέρει πίσω, με την όχι για τώρα (έμαθα ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι παγκορασίδες) αλλά για την μελλοντική χρήση της ομάδας (μόνο που παίζει αύριο)που έκανε, ομάδας που μέσα συμμετέχουν εκτός από ψηλά κυπαρίσσια και ετοιμοπόλεμες αθλήτριες με εμπειρίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.