1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2014 15:45

Αυλαία στο Γκραντ Σλαμ της Σαγκάης για Βίκυ / Πέννυ

Ξεκινάει η σεζόν για την Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ Γυναικών με το Γκραντ Σλαμ της Σαγκάης το διάστημα 29/4 με 4/5.

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη βρίσκονται στην κινέζικη πόλη από χθες το πρωί και για να βρεθούν στο κυρίως ταμπλό θα έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο. Το πρώτο σερβίς θα γίνει αύριο τα ξημερώματα με το Σουηδικό δίδυμο των Γκράβεντερ / Λούντκβιστ με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 09.40 τοπική ώρα (04.40 ώρα Ελλάδος).

Η Εθνική είχε αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο δίδυμο και στο Πουκέτ τον περασμένο Οκτώβριο, χάνοντας με 2-1 (22-20, 11-21, 15-8) και μαζί την ευκαιρία να κάνει μονοψήφιο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη (είχε πάρει την 17η θέση).

«Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά. Έρχεται μια σειρά αγώνων, όπου θα πρέπει να κερδίσουμε αρκετά νοκ άουτ ματς για να σταθεροποιηθούμε στο κυρίως ταμπλό των μεγάλων τουρνουά. Οι Σουηδέζες είναι μια ψηλή ομάδα, που έχει ως δυνατό σημείο το μπλοκ», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Ταμπουρατζής.

Εφόσον Αρβανίτη, Καραγκούνη κερδίσουν στον πρώτο αγώνα, κατόπιν θα αντιμετωπίσουν τις Γερμανίδες Μπίενεκ / Γκρόσνερ, οι οποίες πήραν την 17η θέση στο ΟΠΕΝ που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην πόλη Φούτζου της Κίνας.

Περισσότερα από την κατηγορία: Αποχαιρέτησαν με την 17η θέση οι Βίκυ, Πέννυ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.