1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2024 21:24

Toύρκος προπονητής για τον ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ έχασε ολόκληρη την χρονιά, λόγω μιας εθνιστικιστικής ανακοίνωσης ενός οπαδικού συνδέσμου για τον Τούρκο προπονητή Αταμάν, αλλά ο Αμοιρίδης επιμένει και χαράζει τον δικό του δρόμο...

 

Γι αυτό και συζητά με τον 43 χρονο Τούρκο προπονητή Αλπέρ Ερντογκούζ, που είναι νέος προπονητής με προοδευτικές ιδέες και δουλεύει πολύ και εξελίσσει νέες αθλήτριες. Ταιριάζει απόλυτα στο μοντέλο του ΠΑΟΚ.

Ο Ερντογκούζ είναι παιδί της Εζατζίμπασι, αφού πέρασε όλες τις βαθμίδες, πριν γίνει πρώτος προπονητής στην τουρκική Σπορ Λίσεσι  το 2011 και χαρακτηρίζεται για την εργατικότητα του. Ακολούθησαν οι Καρσίγιακα, Μπαλικεσίρ, Νιλουφέρ, Μπελεντίγεσι. Ξαναγύρισε στην Εζατζίμπασι, δεύτερος προπονητής δίπλα στον Βραζιλιάνο Μάρκο Αουρέλιο Μότα. Πέρασε απ όλες τις εθνικές ομάδες της Τουρκίας και τα δυο τελευταία χρόνια δούλεψε στην τουρκική Σιγκόρτα και στην ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα.

Κατέκτησε 5 πρωταθλήατα Τουρκίας, 4 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ και ήταν μέλος του προπονητικού τιμ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτων των 18 ετών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.