1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2024 20:06

Πρεμιέρα στις ΗΠΑ με 11.624 θεατές στην Ατλάντα

Οι Αμερικανοί κάνουν την επανάσταση και στο βόλεϊ γυναικών, αφού διοργανώνουν το πρωτάθλημ PVF(Pro Volleyball Federation) στα πρότυπα του ΝΒΑ.

Έτσι στον αγώνα της πρεμιέρας Ατλάντα-Ομάχα 3-2 είχαμε 11.624 θεατές και φυσικά... απογειώνουν και την στατιστική κάλυψη...

Η Λέαχ Έντμοντ που δεν έπαιξε ποτέ στην Ευρώπη κέρδισε 29 πόντους και εβγαλε 17 άμυνες. Η Άλι Λίνεχαμ που αγωνίστηκε στην Ναντ είχε 16 και η Γκρέις Κλήβελαντ 16. Για την Ομάχα η Μπρουκ Νουνεβίλερ (πρώην της Νιλουφέρ) είχε 16 πόντους.

 

Η Grand Rapids νίκησε 3-0 Colubus  μπροστά σε 7805  θεατές. Όλα τα ματς ήταν sold out και παίζουν μόλις 7 ομάδες.

 Στην νικήτρια παίζει η Άμποτ που αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήρας, στην Ορλάντο Βαλκυρίες η Ανάε που πέρασε από τον Παναθηναϊκό, με βοηθό προπονητή τον πρώην ομοσπονδιακό Γκόρντον Μέιφορντ. Στην Vega Thrills  Καλιφόρνιας η Καθ Μπελ, που συμφώνησε πέρυσι με τον Ολυμπιακό, αλλά για εξωαγωνιστικούς λόγους απορρίφθηκε στη συνέχεια και αντικαταστάθηκε από την Κούμπουρα. Μαζί της και η Γερμανίσα Σάσι Χίπε που τίμησε τη φανέλα του Ολυμπιακού. H Bανέσα που έπαιζε στον Ηλυσιακό, κόπηκε από το πρωτάθλημα και προτάθηκε σε ελληνικές ομάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.