1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2024 17:01

Προφασίστηκαν τραυματισμούς, για να προλάβουν το αεροπλάνο!

Άδοξα τελείωσε ο αγώνας Πανερυθραϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αφού όταν το σκορ ήταν 2-1 σετ και 2-1 στο τέταρτο οι παίκτες της εβρίτικης ομάδας προφασίστηκαν τραυματισμούς και αποχώρησαν για να προλάβουν την βραδινή πτήση. Το σετ κατοχυρώθηκε 25-1 για τον Πανερυθραϊκό.

Ο Πανερυθραϊκός υποστηρίζει "Το πρόγραμμα της ΕΟΠΕ από 2 Οκτωβρίου 2023 έγραφε ότι ο αγώνας μας είναι ορισμένος για 18.00, και τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 μας ζητήθηκε από τον Εθνικό να μπει νωρίτερα κατά μίση ώρα, με το λάθος σκεπτικό-εντύπωση ότι παίζαμε στις 16.00. Δεν είχαν δει καν το πρόγραμμα, που βγήκε από τον Οκτώβριο, πριν βγάλουν εισιτήρια.

Μετά από πολλές συνεννοήσεις με τη Διοίκηση του Γυμναστηρίου και με τις ομάδες που είχε προγραμματισμένο αγώνα εκείνη την ώρα, ικανοποιήσαμε το αίτημα του ΕΘΝΙΚΟΥ και το ματς ορίστηκε από την ΕΟΠΕ στις 15.30.

Για την καθυστέρηση του αγώνα  ΑΜΑΖΟΝΕΣ-  ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ  K-18 δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ.Ο αγώνας των ΑΜΑΖΟΝΩΝ ολοκληρώθηκε 15:50, ενώ υπήρξαν παρεμβάσεις από την ΕΟΠΕ και την ΚΕΠ στους διαιτητές για να διακοπεί ο αγώνας αν πήγαινε 2-2. Ευτυχώς τελείωσε 3-1. Το ματς ξεκίνησε στις 13:40 γιατί οι διαιτητές ήρθαν 13:17.Μέχρι να ελέγξουν δελτία άργησαν πολύ. Και παρά είκοσι που ξεκίνησε ήταν με ελάχιστο χρόνο στο φιλέ! "

Ο Εθνικός ισχυρίζεται: "Η ομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη απέναντι στον τελευταίο Πανερυθραϊκό, ηττήθηκε με 3-1 σετ, με το τελευταίο να κατακυρώνεται με 25-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Αυτό συνέβη καθώς ο Εθνικός δήλωσε στο 4ο σετ, 4 παίκτες τραυματίες έτσι ώστε η αναμέτρηση να διακοπεί, για να προλάβει την μοναδική βραδινή πτήση προς Αλεξανδρούπολης που ήταν στις 19:15!

Η αποχώρηση του Εθνικού όμως δεν θα συνέβαινε, εάν το παιχνίδι άρχιζε στην ώρα του. Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση είχε ώρα έναρξης στις 15:30 αλλά ξεκίνησε στις 16:30 λόγω αγώνων αναπτυξιακών ηλικιών που διεξάγονταν στο ίδιο γήπεδο και δεν είχε ολοκληρωθεί. Αυτό βέβαια συνέβη, σε αντίθεση με όσα προβλέπονται για αγώνες Pre League που προηγούνται από αγώνες κατώτερων κατηγοριών στο βόλεϊ και πάντοτε ορίζονται με μεγάλη διαφορά ώρας από άλλο αγώνα που διεξάγεται στο ίδιο γήπεδο. Πράγμα που ο Εθνικός πάντα τηρεί αλλά αυτή την φορά ο αντίπαλος του δεν το έκανε.

Ετοιμάζεται ένσταση και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν για το αν υπάρχουν ελπίδες για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, να ξαναπαίξει το ματς, εφόσον αυτό αποφασίσει η ΕΟΠΕ"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.