1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2024 22:10

Η αποκάλυψη «Κάριτς» και ο ...κατήφορος του Ζάκοτς

Συναρπαστικό το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με τον Γιουνούς Οτσάλ να φτάνει μια ανάσα από νέα νίκη κατά του τριφυλλιού, αλλά πήγε στο ΜΕΤΣ με τρισήμιση παίκτριες και αποκάλυψη την Κάριτς. Ο Τούρκος έχει ρεκόρ 5 νίκες 3 ήττες με τον πρωταθλητή.

Η νεαρή Σέρβα έπαιζε μόνη τον Παναθηναϊκό, αλλά πήρε 61 επιθέσεις, κουράστηκε και στο τάι μπρέικ δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα της στη νίκη, σε συνδυασμό με τα τραγικά λάθη  από τις Κοσμά, Στράντζαλη.

Η Σολέ εξάλλου δεν μπορεί επιθετικά , είχε μόλις 4/19 επιθέσεις, ενώ πάνω στο φιλέ κυριάρχησε η Μπλάνκο που έκανε ότι ήθελε απέναντι στις κεντρικές του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η Γαλλίδα θα μείνει στον πάγκο, μόλις αποκτηθεί η τέταρτη ακραία που θα είναι μεγάλο όνομα. Δεν αποκλείεται η Σολέ να παίξει λίμπερο, ή μόνο στην πίσω ζώνη.

Καλή η διαιτησία σε ένα δύσκολο ματς, αν και στο 22-21 του δεύτερου σετ,κάρφωσε η Χατζηευστρατιάδου, αλλά ο Κουτσούλας έδωσε μπλοκ άουτ και φτάσαμε στο 25-21, χάρη στην εμπειρία των παικτριών του Παναθηναϊκού, που δεν γοήτευσε.

Ο Παναθηναϊκός είχε κι αυτός προβλήματα στην υποδοχή με τις Καρκάθες, Ρόγκα, κι εκεί αναμένεται να “χτυπήσει” την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός που στις 8 τελευταίες αναμετρήσει μετράει μόνο ήττες και ο Μιτσέλι έχει ρεκόρ 0-6. Για να δούμε, θα αναστήσει για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, όπως συμβαίνει τα τρια τελευταία χρόνια;

Στην Πυλαία είδαμε πάλι έναν κακό ΠΑΟΚ, που ήταν μέσα στο ματς μόνο όταν πέτυχαν στο σερβίς την Σαβάρ και δεν ευσταθεί πλέον  η δικαιολογία για τον Ζάκοτς ότι δεν έστησε αυτός την ομάδα. Η ομάδα του αντί να βελτιώνεται πάει από το κακό στο χειρότερο.

Δεν είναι το ρόστερ του ΠΑΟΚ  για την έβδομη θέση, παρά τους τραυματισμούς. Και πολύ  γκρίνια βγάζει ο Σέρβος  κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα βάζει συνέχεια με τις παίκτριες του, δεν έχει καθόλου θετική ενέργεια!

Σπουδαίο λίμπερο η Αντωνακάκη, κακώς δεν της δόθηκαν πέρυσι στον Ολυμπιακό ευκαιρίες, αλλά με την απόδοση της στο Μαρκόπουλο χτυπάει την πόρτα τη; Εθνικής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.