1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2024 23:01

Ολινγκά στον Ηλυσιακό, Αγκιλέρα στην Λαμία (vid)

Δυο σπουδαίες μεταγραφές έκλεισαν σήμερα με την Γαλλίδα Ολινγκά να μετακομίζει από την Λαμία στον Ηλυσιακό και την Κουβανή Αγκιλέρα από την Γαλλία στην Λαμία.

H Λεάντρα Ολινγκά είχε συμφωνήσει με την Λαμία ως τα Χριστούγεννα και μετά άρχισε την αναζήτηση ομάδας προκειμένου να είναι στα πλάνα της εθνικής Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Είχε να επιλέξει ανάμεσα στον Ηλυσιακό και στην Γαλατά Σεράι, συμβουλεύτηκε την ομοσπονδία της Γαλλίας και σε συνδυασμό με τις καλούς χειρισμούς του Αλέξανδρου Πανώριου προτίμησε την Ελλάδα. Γιατί εδώ θα παίζει βασική.

Ο Ηλυσιακός πλέον έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, με την Ολινγκά να παίζει στο ματς του Σαββάτου με το Μαρκόπουλο, ενώ από την ομάδα των Μεσογείων αμφίβολη είναι η συμμετοχή της διαγώνιας Ρεμπέκα Λέιθαμ που τραυματίστηκε στο φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Λαμία εκτός από την λευκορωσίδα διαγώνια Μαρίνα Τουμάς, απέκτησε και την διεθνή Κουβανή κεντρική Τζεσικα Αγκιλέρα. Είναι 25 χρονών, 1.84 και στο παρελθόν αγωνίστηκε έξω από την Κούβα σε Αλιάνζα Λίμα Χιλής, Μαρίτσα Βουλγαρίας (νταμπλ) και Chamalieres  Γαλλίας.

Και οι δυο παίκτριες αναμένονται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.