1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2024 21:29

Θερμή υποδοχή από τους φίλους του Μίλωνα σε Ψάρρα και παίκτες (vid)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Μίλωνα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, καθώς αρκετοί φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν το σύνολο του Σάκη Ψάρρα για την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup σε βάρος της Ναντ.

Φίλοι του Μίλωνα επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας που επέστρεψε θριαμβεύτρια από τη Ναντ. Με μία μεγάλη ανθοδέσμη, με χαμόγελα και με κόρνες που ξεσήκωσαν το «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποδέχτηκαν την αποστολή στις «αφίξεις».

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Μιχάλης Σακελλαρίδης μαζί με τον υπεύθυνο του γυναικείου τμήματος Κώστα Χάνα είπαν: «Είναι μία μεγάλη δικαίωση της προσπάθειας και δίνουμε υπόσχεση για συνέχεια δυνατοί και όλοι μαζί».

Ο αρχηγός Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε: «Δεν το περίμενε κανείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τώρα θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε αυτό που έχουμε κάνει χθες. Ελπίζω να συνεχίσουμε τον δρόμο που έχουμε πάρει».

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Είναι κάτι μοναδικό αυτό που συμβαίνει. Ο Μίλωνας δεν έχει παράδοση σε τίτλους και σε Ευρωπαϊκά κύπελλα όπως άλλες ομάδες. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει. Για αυτό και όλοι εδώ βγάζουν βολεϊκό συναίσθημα. Δημιουργούμε δυνατά συναισθήματα».

Ο κεντρικός του Μίλωνα Δημήτρης Χαραλαμπίδης είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστών για όλο αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο αεροδρόμιο. Είναι διαφορετικό να φτάνεις ως εδώ και να πετυχαίνεις τέτοιες νίκες όταν είσαι με τον Μίλωνα και διαφορετικό όταν είσαι σε άλλες ομάδες. Είναι δύσκολη υπόθεση ο τελικός αλλά θα το παλέψουμε».

Media













Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.