1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2024 18:25

O πάγκος του Παναθηναϊκού και της Θέτιδας

Η Θέτιδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Ρούση για τον πάγκο της ομάδας, ενώ έστω και ψιθυριστά ακούγονται γκρίνιες για τον Γιάννη Καλμαζίδη, από αυτούς που δεν μπορούν να χωνέψουν τις δυο ήττες από την κατώτερη σε έμψυχο υλικό Ναντ.

Στην ομάδα της Βούλας προτάθηκαν ο Νίκος Μπουτσορής αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, ο Κώστας Αρσενιάδης που 'ομως ακόμη δεν έχει εξοφληθεί από την ΑΕΚ, ο Μανώλης Σκουλικάρης, ένας Ιταλός προπονητής, ο Νίκος Κωστακόπουλος εφόσον αποδεσμευτεί από τον Ηλυσιακός και ο Κυριάκος Καμπερίδης που είναι β προπονητής στον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως να συζητούσε μία καλή πρόταση.

Στο ματς με την Λαμία - Θέτις εξάλλου δεν θα παίξει η νεοαποκτηθείσα Τουμάς παρότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και υπέγραψε  Μινσκ, αλλά και η διεθνής Κουβανή κεντρική που δεν πήρε το οκεί από την κουβανική ομοσπονδία.

Στον Παναθηναϊκό ακούγονται ψίθυροι για τον Καλμαζίδη γιατί ο Παναθηναϊκός έχασε από την Ναντ δυο φορές με 3-1, με την γαλλική ομάδα να μην έχει παίκτριες σαν τις Άτκινσον, Παπαφωτίου, Σαμαντάν, Γκρόθες, Καρθάθες. Υπολείπεται της ακριβότερης ομάδας του Παναθηναϊκού όλων των εποχών. Και δεν ήταν καν ιταλική, τουρκική, πολωνική ομάδα, που είναι απλησίαστες

Κακά τα ψέμματα, ο Παναθηναϊκός έστησε δυο πανάκριβες ομάδες για να διακριθεί στην Ευρώπη, αλλά στους άνδρες υπάρχει η δικαιολογία της αποχώρησης του Επ από το βόλεϊ(βρήκε δουλειά με 250.000 δολλάρια) που τίναξε στον αέρα τον προγραμματισμό της ομάδας.

Όσον αφορά τις γυναίκες δεν αποκλείστηκαν από κάποια σπουδαία ομάδα, αλλά δύσκολα θα φορτώσουν την ευθύνη στον Γιάννη Καλμαζίδη που πήρε το πρωτάθλημα. Και όπως είπε ο Κάτανετς “υπάρχει ψύχωση με το πρωτάθλημα”, κι αυτό μετράει περισσότερο απ όλα. Εκτός κι αν χάσει ο Παναθηναϊκός τα δυο κολλητά ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Πολύ δύσκολο...

Για την ιστορία πάντως, ο Παναθηναϊκός συνηθίζει να αλλάζει προπονητές  κατά τη διάρκεια της περιόδου. Ο Οικονόμου αντικαταστάθηκε από τον Γκάιτς και ο Γκάιτς από τον Καλμαζίδη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.