1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2023 21:00

Thessaloniki Grand Slam: Οι απολαυστικοί Βουλκίδης, Τζιουμάκας για την πρώτη τους εμπειρία σε κυρίως ταμπλό τουρνουά masters

Ο Γιώργος είχε ένα μικρό πέρασμα από την άμμο συμμετέχοντας σε τουρνουά... σελέμπριτι. Ο Θοδωρής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε τουρνουά νέων ανδρών. Οι δύο άσοι της Εθνικής σάλας όμως όχι απλά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον Δ' όμιλο με μία ήττα (από τους Κανέλλο/Τερζόγλου) και μία νίκη (επί των Ντόντη/Καντιώτη) και περιμένουν πλέον το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα (Κανέλλος/Τερζόγλου-Ντόντης/Καντιώτης) για να μάθουν αν πέρασαν στην τελική 8αδα.

«Δεν υπάρχει κανένα άγχος, δεν έχουμε καθόλου αγωνία κι η εμπειρία είναι αυτή που θα μείνει», τόνισαν Θοδωρής και Γιώργος που συνέχισαν το σόου και στις δηλώσεις που έκαναν...

«Εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλαμε να είμαστε σε επαφή με τη μπάλα αλλά τελικά είμαστε καλοί», είπαν με... ύφος που δεν άφηνε αμφιβολίες και συνέχισαν απτόητοι. 

«Έπιασε τόπο η wild card», σχολίασε ο Βουλκίδης για να σιγοντάρει ο Τζιουμάκας Αν το βλέπαμε σοβαρά θα παίρναμε από ένα αμυντικό και θα ήμασταν χωριστά ζευγάρια. Ωστόσο σήμερα είδαμε ότι έχουμε έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος ήταν εξαιρετικός».

Ο Βουλκίδης δήλωσε πανέτοιμος για να πάρει τη θέση του Κοκκινάκη στη σάλα, ενώ όταν ρωτήθηκαν αν θυμούνται έστω και μία από τις ατελείωτες ατάκες που έλεγαν κατά τη διάρκεια του αγώνα παραδέχθηκαν με ειλικρίνεια: «Ούτε μία! Όλες ήταν αυθόρμητες αλλά δεν θυμόμαστε καμία».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.