1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2020 13:16

Πολύζος για Μουνιόθ, Ανδρεόπουλο, Αλεξίεφ, Λάιο και Κοσκωτά...

Ο Στέφανος Πολύζος μιλά έξω από τα δόντια στο «ΦΩΣ» για τις τραγικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού στους δύο τελικούς του βόλεϊ Ανδρών. 

"Είναι θρύλος, έπαιξε στον Ολυμπιακό 15 χρόνια, πήρε 11 πρωταθλήματα, έμεινε και άλλα 6 χρόνια στον Ολυμπιακό ως δεύτερος προπονητής, σύνολο 21 χρόνια στον Ολυμπιακό! Ο Στέφανος Πολύζος τα λέει έξω από τα δόντια.
 
Πώς είδατε το ματς Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός; Πώς είδατε γενικώς τη σειρά των τελικών;


«Είδα μια ομάδα του Ολυμπιακού ανέτοιμη για τέτοιους αγώνες, εντελώς ανέτοιμη! Και στο πρώτο και στο δεύτερο ματς. Να παλέψεις και να χάσεις το καταλαβαίνω. Να μην παλεύεις και να εγκαταλείπεις τα ματς δεν το καταλαβαίνω για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Δίκαια το πήρε ο Παναθηναϊκός, γιατί παρουσιάστηκε πολύ πιο έτοιμος. Ήταν καλύτερος».
 
Το περιμένατε ότι θα είχαν τέτοια εξέλιξη οι τελικοί;
 
«Όχι, δεν το περίμενα».
 
Ούτε ο Γιάννης Λάιος το περίμενε.
 
«Τις είδα τις συνεντεύξεις που πήρες από τον Λάιο και τον Κουμπλή. Είχε δείξει σημάδια απειλής ο Παναθηναϊκός φέτος, έπρεπε να τα έχει εισπράξει ο Ολυμπιακός και να έχει προετοιμαστεί καλύτερα. Από το Λιγκ Καπ είχε φανεί».
 
Ποιος σας άρεσε πιο πολύ από τον Παναθηναϊκό;
 
«Παίκτης;»
 
Ναι.
 
«Ο προπονητής ο Ανδρεόπουλος ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού! Αυτός μου άρεσε. Αυτός την έφτιαξε την ομάδα. Και παρότι δεν είχε τον Στάροβιτς, έβαλε τον Ράπτη στη θέση του και δικαιώθηκε. Έκανε και εξαιρετικό χειρισμό των κεντρικών, ήξερε πότε να βάλει τον καθένα: Πανταλέων, Ραγκέλ, Πελεκούδα. Έκανε γενικώς πολύ καλό κοουτσάρισμα, μην μπω σε λεπτομέρειες».
 
Ο Μουνιόθ του Ολυμπιακού;

 

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.