1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2017 13:16

Ο Γκόμεζ φεύγει, ο Ουσίκοφ έρχεται

Οι τίτλοι τέλους για την συνεργασία του Χάρι Γκόμεζ με τον ΠΑΟΚ, μετά από δύο θητείες στον «δικέφαλο» έπεσαν χθες βράδυ από το instagram.



Ο Βενεζουελάνος ο οποίος πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας με την φανέλα του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου και την θέση του θα πάρει πιθανότητα ο Βούλγαρος Ουσίκοφ, στην προσπάθεια της διοίκησης του ΠΑΟΚ να  γίνει πιο αναταγωνιστικός, ανέφερε:

«Σήμερα τελείωσε ακόμα ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ήταν μία εξαιρετική στιγμή για μένα και πέρασα εκπληκτικά με πολλούς και πολύ καλούς ανθρώπους που θα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες αυτά τα 2,5 χρόνια. Εύχομαι τα καλύτερα στους πάντες μέσα στην ομάδα. Τώρα έχω μπροστά μου ακόμα μία πρόκληση. Θα έχετε νέα σύντομα».

 Ο Γκόμεζ που επισημαίνει οτι η φυγή του απο τον ΠΑΟΚ, δεν αποτελεί το τέλος της καριέρας του αλλα αφου ευχαριστεί άπαντες για την συνεργασία και τη στήριξη που ειχε κατα τα δυόμιση χρόνια παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, ψάχνει πλεον για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέρα όμως από τον Ουσίκοφ, ο ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του και τον Ντέιβιντ Λι. Ο Αμεικανός κεντρικός, προτιμήθηκε από τον Λούκας Ρανγκέλ, αφού ο Βρασιλιάνος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, έχοντας ήδη αγωνιστεί στο CEV Cup με τη φανέλα της Γκαλάτι.

Σχετικά άρθρα

  • Ο ΠΑΟΚ συναντά τον Γκόμεζ
    Με ένα δυνατό ντέρμπι ξεκινάει αύριο το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο Ηρακλής Χαλκίδας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (16/2, 19.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας) και το πρόσωπο του αγώνα είναι ο Ερνάντο Γκόμεζ.
  • Ουσίκοφ: «Να δώσουμε χαρές στον κόσμο του ΠΑΟΚ»
    Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος παρουσίασε τον Βούλγαρο διαγώνιο Νικολάι Ουσίκοφ ο ο οποίος θα πάρει την θέση του Ερνάντο Γκόμεζ ο οποίος μετακόμισε στον Ηρακλή Χαλκίδας. Το δελτίο του Ουτσίκοφ εκδόθηκε από ΕΣΑΠ/ΕΟΠΕ και είναι στη διάθεση του Ντανιέλε Ρίτσι για τον αγώνα με τη γερμανική Φριντρισχάφεν την Πέμπτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Ουσίκοφ:«Να δώσω χαρές στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»
    Αρκετά ικανοποιημένος ο Βούλγαρος Ουσίκοφ για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε:

  • Ανακοίνωσε και επίσημα Ουσίκοφ ο ΠΑΟΚ
    O Βούλγαρος Ουσίκοφ είναι και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.Η σχετική ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αναφέρει για τον παίκτη:

  • Με Γκόμεζ-Μότα ο Ηρακλής, με πάθος η Κηφισιά

    Το πρώτο τηλεοπτικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής θα γίνει στο γυμναστήριο της Κανήθου στην Χαλκίδα όπου ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον ΑΟΠ Κηφισιάς (13η αγωνιστική, 13/1, 17.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μουλά Λ.).

     

     

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.