1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2017 20:25

Έτοιμο το ρόστερ του Ολυμπιακού

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ελληνικού ρόστερ και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Κοκκινάκη, Στιβαχτή, Ζουπάνι, Στεφάνου.

Απο εκεί και πέρα περιμένουν την ερχόμενη εβδομάδα τον Ισπανό τεχνικό Φερνάντο Μουνιόθ για να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση των κεντρικών Πετρέα, Ανδρεάδη, Τσέλιου, ενώ είναι σίγουρη η μετακίνηση του λίμπερο Δαρίδη από τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τους ξένους έχουν συμφωνήσει με τον πασαδόρο Ζουκόφσκι, αλλά ο Μουνιόθ ψάχνει κάτι καλύτερο, όσον αφορά την ταχύτητα της πάσας, αφού ο Κροάτης είναι πολύ καλός σε μπλοκ, άμυνα, σερβίς.

Μαλώνουν στην Α2 γυναικών για τον καταρτισμό των ομίλων , αλλά τη ζημιά την έκαναν οι Ναύαρχος Βότσης, Λαγκαδάς που πήραν μέρος στα μπαράζ ανόδου, αλλά δεν δήλωσαν τις ομάδες τους στην PreLeague, για οικονομικούς λόγους. Λες κι αν ανέβαιναν στην Α1 δεν θα είχαν έξοδα.

Το γλυκό έδεσε με την Ελπίδα Αμπελοκήπων που έπεσε από την Α1 και δεν δήλωσε συμμετοχή στην PreLeague, υποβιβάζοντας ουσιαστικά με την κίνηση της την ομάδα δυο κατηγορίες. Τώρα θα έχουμε ομίλους εκτρώματα(δυο υποόμιλοι σε Βορρά-Νότο) και τη μεθεπόμενη περίοδο δυο ομίλους των 12 ομάδων (Βορράς-Νότος) σε άνδρες και γυναίκες.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.