1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-08-2016 10:31

Επίσημα στο Φοίνικα οι Ρεϊνάλντο, Σούρδι και Χήρας

Τρεις μεταγραφές που είχαν προαναγγελθεί επισημοποίησε σήμερα ο Φοίνικας Σύρου.  Στο «πειρατικό» συνεχίζουν και επίσημα ο Ρεινάλντο ντε Ουτέιρο, ο Άλβι Σούρδι και ο Αλέξανδρος Χήρας.
Ο πρώτος ειναι ακραίος και αποτελεί τον τρίτο Βραζιλιάνο που θα φορέσει την φανέλα του Φοίνικα μετά τον Λεονάρντο Καλντέιρα (2008-2009) και τον Πέδρο Ντορνέλας (2012-2013). Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ομόνοια Λευκωσίας με την οποία κατέκτησε τίτλους.

Ο Σούρδι είναι ακραίος και 21 ετών. Γεννήθηκε στην Κοριτσά της Αλβανίας και ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Κουκακίου, συνέχισε στον Πανελλήνιο όπου έπαιξε και στην ανδρική ομάδα. Το 2014 έκανε το άλμα για τη Volley League και αγωνίστηκε στην Κηφισιά. Πέρσι στον Παναθηναϊκό, όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Χήρας είναι 28χρονος κεντρικός. Ξεκίνησε στη γενέτειρά του και στον Αρχέλαο Κατερίνης και στη συνέχεια πέρασε από τον Ζαφειράκη Νάουσας, τον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον ΣΠΑ Καρδίτσας. Το 2014 αγωνίστηκε στην Volley League με τη φανέλα της Λαμίας και πέρσι πήγε στην Ορεστιάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.