1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2015 20:46

Κατσιγιάννης: «Παραβίαση της συμφωνίας μας»

Με δήλωσή του ο Θανάσης Κατσιγιάννης διευκρίνισε τους λόγους παραίτησής του από την Λαμία. Όπως ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός, η αθέτηση της συμφωνίας του με την διοίκηση του Γυμναστικού που του κατέβαλε μέρος των οφειλομένων ήταν η αιτία της αποχώρησής του.

 

Αναλυτικά αναφέρει:

«Θεωρώ πλέον επιβεβλημένο να αποκαταστήσω την αλήθεια και να κάνω γνωστό προς τους φιλάθλους και φίλους  του Γυμναστικού Συλλόγου ότι ήδη από την Δευτέρα,  16-11-2015, αναγκάσθηκα να υποβάλλω την παραίτησή μου  και να διακόψω οριστικά την συνεργασία μου με την ομάδα βόλεϊ, λόγω παραβίασης από πλευράς του Σωματείου της συμφωνίας μας για την καταβολή σ΄εμένα μέρους των οφειλομένων χρημάτων.

Θα ήταν περιττό να τονίσω την αγάπη μου για την ομάδα και την διαρκή στήριξη και προσφορά μου, πλην όμως η επί μακρόν σκόπιμη και επαναλαμβανόμενη αθέτηση των υποχρεώσεων του Συλλόγου, παρά τις διαρκείς περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Προέδρου, μετά βεβαιότητας δημιουργούν κλίμα έντονης δυσπιστίας και σαφούς αβεβαιότητας, η οποία με αναγκάζει πλέον να πάψω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να διεκδικήσω, σύμφωνα με τον νόμο, ότι δικαιούμαι».

3 σχόλια

  • Comment Link Ρίτσα Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 12:05 posted by Ρίτσα

    εχετε κανει ενα λαθος στο σχολιό σας, ξεχασατε μια λέξη που αλλαζει το νόημα , "...που ΔΕΝ του κατέλαβε..."

  • Comment Link Arkas Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 19:36 posted by Arkas

    Τώρα ο Καρβούνης τρμομοκρατηθηκε θα φέρει τον προπονητή μισής σεζόν Δεληκώστα ίσα ίσα να σώσει την Λαμία κόντρα στην Ορεστιάδα που την έχει και άχτι μετά τα περσινά και όλα καλά

  • Comment Link ΑΟΛ Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 18:38 posted by ΑΟΛ

    Τόσα χρόνια ως δεύτερος και από πέρσι πρώτος προπονητής δεν ήξερες;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.