1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-06-2015 20:08

Στο εξωτερικό για προπονητή ο ΠΑΟΚ

Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του νταμπλ και η επόμενη μέρα δεν θα περιλαμβάνει τους Γιάννη Καλμαζίδη, Βασίλη Κουρνέτα, Ερνάντο Γκόμεζ.
Οι απαιτήσεις των τριών πρωταγωνιστών του θριάμβου έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο του ΤΑΑ Γιώργο Ανδρέου που είναι αποφασισμένος να μη κρατήσει κανέναν από τους τρεις, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων τους. Ο Γιάννης Καλμαζίδης ζήτησε 45.000 από 30.000, ο Κουρνέτας 55.000 από 30.000 και ο Γκόμεζ 120.000 από 65.000, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΠΑΟΚ.

Μετά από συνεχείς συζητήσεις που οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο, ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει πλέον ξένο προπονητή και από την εξάδα του θριάμβου θα παραμείνουν μόνο οι Γκαράς, Παντακίδης, Χιμένες, Σαφράνοβιτς.

7 σχόλια

  • Comment Link Αγανακτισμενος Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 15:40 posted by Αγανακτισμενος

    Ρε δεν παμε καλααα!Ο pamvo fun συμβουλευει τον φιλαθλο του Ηρακλη για χρεη!Ημαρτον φιλε, ημαρτον!Λυπησου μας!Χρωστας που χρωστας ,λες που λες ψεμματα μην το παιζεις εσυ ο Σωστος παραγοντας!Αστο για κανεναν αλλον!

  • Comment Link pamvo- fan Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 08:15 posted by pamvo- fan

    καπου πηρε το ματι μου ,ότι προαλειφεται για προπονητης του παμβοχαικου ο χριστοπουλος ,και ο δεληκωστας.


    για να σοβαρευόμαστε.

  • Comment Link pamvo fan Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 21:13 posted by pamvo fan

    επειδή , μου αρεσει το δικιο ο φιλος γ γ εχει δικιο στη βαση αυτων που λεει ,αλλα φιλαρακο δεν φταινε οι αλλοι που εσεις εχετε πεσει στην ανυποληψια.

    διευθετήστε τα θεματα , (αν τα διευθετήσετε)και με το καλο να επανέλθετε.

    μεχρι τοτε σεβαστείτε τους υπολοιπους.

  • Comment Link Γ.Γ. Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 14:41 posted by Γ.Γ.

    στη Θεσσαλονίκη όταν λέμε βόλει εννοούμε Ηρακλής. Όλοι οι άλλοι απλά συμπληρώνουν. Μπορεί τώρα ο Ηρακλής να βρίσκεται σε χέρια άσχετων και επικίνδυνων όμως η ώρα που θα ξεκουμπιστούν πλησιάζει. Μέχρι τότε ας μιλάνε κάποιοι. Πολύ γρήγορα θα μπουν τα πράγματα στη φυσιολογική τους θέση. Ελπίζω κάποιοι να κράτησαν βίντεο και φωτό από τα φετινά τους πανηγύρια γιατί θα αποκτήσουν αρχαιολογική αξία. Ότι πήρατε πήρατε γιατί ως γνωστόν όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.

  • Comment Link volley fun Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 22:28 posted by volley fun

    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο θρύλος, η βόχα, το πειρατικό, ο δικέφαλος με τα κομμένα φτερά. Σειρά έχει ο Έβρος, η Λαμία, ο βάζελος και η Κηφισιά!!!
    Όλοι ξένο παιδιάαααααααααα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.