1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2015 00:56

Έκκληση για βοήθεια από τον πρόεδρο του Πανναξιακού

Για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα  μίλησε ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Γιώργος Γιαννάκης, στην εκπομπή «Κυκλάδες και Αθλητισμός», που προβάλλεται στο VolcanoTV της Σαντορίνης την Αιγαίο Τηλεόραση της Σύρου.

Το κυριότερο έχει να κάνει με την επιθυμία του να βρει κι άλλους συμπαραστάτες στα οικονομικά και διοικητικά του συλλόγου γιατί η ομάδα έχει ματώσει οικονομικά, λόγω και της ευρωπαϊκής διάκρισης.

Μεταξύ άλλων είπε...

Για την φημολογούμενη μεταγραφή της Μελίνας Εμμανουηλίδου στον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή η Μελίνα είναι αθλήτρια του Πανναξιακού.  Μιλάμε για μια αθλήτρια, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι περιζήτητη. Εκτός από σπουδαία αθλήτρια είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό της που λέει ότι αν φέρει ένα ποσό, μπορεί να μείνει ελεύθερη. Της έχουν κάνει προτάσεις και οι 3 μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Θα γίνει πρόταση και από την ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πολύ σοβαρή πρόταση από μία από αυτές και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορούμε να την φτάσουμε. Οριστικό δεν είναι τίποτα».

Για την έκκληση στον κόσμο της Νάξου να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα: «Ο κόσμος του νησιού πρέπει να βοηθήσει το βόλεϊ. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα. Επειδή φέτος κάναμε την υπέρβαση και ματώσαμε οικονομικά, θέλουμε ο κόσμος να βοηθήσει την προσπάθεια της νέας χρονιάς. Είναι κρίμα να χαθεί αυτό που έγινε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.

Ο Πανναξιακός άλλωστε από φέτος συμμετέχει στις αποφάσεις μαζί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.  Δεν έχει περάσει το μήνυμα όπως πρέπει. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε. Ματώσαμε για να φτάσουμε στις 8 της Ευρώπης. Είχαμε μακρινά ταξίδια. Ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει για παράδειγμα ότι στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, η ομάδα πλήρωνε τα εισιτήρια των διαιτητών. Δεν πρέπει η ομάδα να μπει στη διαδικασία να πληρώνει δωμάτια για 12 αθλήτριες».

Για της μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού: «Ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητεύεται γιατί και πέρσι είχαμε αργήσει να μπούμε στη διαδικασία των μεταγραφών. Και τότε ξαφνικά έβγαινε ότι η ομάδα δεν θα κατέβει και ότι έχασε τον βασικό της κορμό… και ξαφνικά προκριθήκαμε στις 8 της Ευρώπης. Οι μεταγραφές είναι ένα κομμάτι που δεν είναι εύκολο. Πάντως δεν βρισκόμαστε σε χειμερία νάρκη, όπως ειπώθηκε»

Για την αποχώρηση του Ζόρας Κόβασιτς: « Ήταν προσωπική μου επιλογή να μη συνεχιστεί η συνεργασία με τον κύριο Κόβασιτς. Ήρθε μια στιγμή που ο κύριος Κοβασιτς είχε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Βλέπαμε ότι αυτό θα οδηγούσε ότι αυτό θα κατέστρεφε ό,τι προσπαθήσαμε να χτίσουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.