1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
06-10-2014 14:42

Στον Ακρίτα Καλαμάτας ο Ξεροβάσιλας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Ξεροβάσιλα, ο οποίος θα αναλάβει προπονητικό ρόλο στα τμήματα υποδομών, ανακοίνωσε ο Ακρίτας Καλαμάτας. 

Το δελτίο τύπου της ομάδας:

Καλωσορίζουμε στην αθλητική οικογένεια του Ακρίτα τον μεγάλο Μεσσήνιο αθλητή, Βασίλη Ξεροβάσιλα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητικό ρόλο στις ακαδημίες μας με στόχο μαζί με την υπόλοιπη προπονητική ομάδα να αναδειχθούν νέοι αθλητές και αθλήτριες στο μεσσηνιακό βόλεϊ.

Ο Βασίλης έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο του βόλεϊ. Ήταν διεθνής παίκτης της χώρας μας με 34 συμμετοχές, ενώ κατά τη διάρκεια της αθλητικής καριέρας με τον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα, καθώς και μία δεύτερη θέση στο Πρωταθλητριών Ευρώπης.

Επίσης με τις Εθνικές Ομάδες έχει πρώτη παγκόσμια θέση σε στρατιωτικό πρωτάθλημα χωρών καθώς και πολλές βαλκανικές και μεσογειακές νίκες.

Ως προπονητής έχει δουλέψει σε πολλούς συλλόγους όπως η Δραπετσώνα, ο Ολυμπιακός (γυναίκες), η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, ο Μίλωνας, στην ΓΕ Μεσσηνίας και τελευταία ομάδα του ήταν η Παλλήνη με την οποία ως προπονητής ανέβηκαν στην Α2 κατηγορία γυναικών.
Διαβάστηκε 4321 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.