1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-07-2014 23:26

Δρίκος:«Να περιορίσουμε τα αβίαστα λάθη αν θέλουμε να κάνουμε κάτι αύριο»

Στα πολλά λάθη που έκανε η Εθνική ομάδα στάθηκε ο Σωτήρης Δρίκος, προβληματισμένος από την ήττα και την εμφάνιση των παικτών του, ενώ ο Σλόμπονταν Μπόσκαν χαρακτήρισε καλή και δυνατή την Ελλάδα. 
«Κάναμε πολλά λάθη. Μπορεί να μας επηρέασε και το ότι είχαμε διάστημα αποχής, αφού προερχόμαστε από ρεπό. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι αύριο πρέπει να περιορίσουμε τα αβίαστα λάθη μας. Σήμερα κάναμε σχεδόν τα διπλάσια λάθη από τους αντιπάλους. 16 χαμένα σέρβις και 12 χαμένες επιθέσεις σε παιχνίδι τριών σετ είναι πολλά και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να διορθώσουμε», ήταν το σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

«Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόσωπο της Ελληνικής ομάδας ήταν αυτό που έδειξε στο 3ο σετ» δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου Σλόμπονταν Μπόσκαν και συμπλήρωσε: «Στα δύο πρώτα σετ δεν ήταν καλή και εμείς τα κερδίσαμε πιο εύκολα απ’ ότι πίστευα. Θεωρώ κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα τα λάθη της ελληνικής ομάδας, η οποία είναι καλή και δυνατή ομάδα, απλώς δεν έπαιξε καλά στα δύο πρώτα σετ».
Για το αυριανό παιχνίδι ο Σλόμπονταν Μπόσκαν είπε: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και περιμένω διαφορετική και την Ελληνική ομάδα. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη».

1 σχόλιο

  • Comment Link paok Σάββατο, 05 Ιουλίου 2014 22:24 posted by paok

    Δρικο σπιτι σου..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.