1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2014 12:01

Στον... αέρα το 1ο ebook με τίτλο «Beach Volley Training – ΠΑΣΑ» με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση του 1ου βιβλίου (ibook) του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με θέμα την πάσα. Έχρι τίτλο «Beach Volley Training – ΠΑΣΑ» και βρίσκεται στην paid εφαρμογή της apple “ibook store” με κόστος 2,49 €.


Το βιβλίο (προς το παρόν) είναι αναρτημένο για εφαρμογές mac και ipad στο παρακάτω λινκ


https://itunes.apple.com/gr/book/beach-volley-training-pasa/id855562134?ls=1&mt=11


Στις ηλεκτρονικές του σελίδες βλέπουμε και συγκρίνουμε τον ερασιτέχνη με τον επαγγελματία αθλητή σε θέματα τεχνικής, ψυχολογίας και ιδιοσυγκρασίας. Στην τεχνική, αναλύουμε την πάσα μανσέτα, την πάσα δάχτυλα, όλες τις επιθετικές κινήσεις που γίνονται με γρήγορες πάσες αλλά και το «call», το ντουμπλάζ και την πάσα επίθεση.


Τα έσοδα από τις πωλήσεις των συνολικά 7 βιβλίων της σειράς θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στον πρώτο αθλητή της τελικής βαθμολογίας έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί μετά και την ολοκλήρωση των 7 τουρνουά των ebook beach volley series.



«Βαθιά Συγκίνηση»


Συγκινημένος ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης δηλώνει: «Ενιωσα πολύ έντονα συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση όταν είδα το πρώτο μου βιβλίο να βρίσκεται στον ...αέρα. Πολύ μεγαλύτερη συγκίνηση, όμως, όταν διάβασα τον πρόλογο που μου έστειλαν οι 7 φίλοι πρωταθλητές -ο καθένας ξεχωριστά για κάθε ένα από τα βιβλία μου.


Το πρώτο βιβλίο προλογίζει ο Στέλιος Καζάζης.


Ο Στέλιος ήταν για μένα ίνδαλμα και πρότυπο αθλητή. ‘Ενας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Είναι τιμή μου που ήμουν συμπαίκτης του.


Μ’ αυτό το πρώτο μου βιβλίο, λοιπόν, σας καλωσορίζω στο μαγικό κόσμο του μπιτς βόλεϊ».



Πρόλογος από τον Στέλιο Καζάζη


Σ΄ ευχαριστώ Μιχάλη που μου πρότεινες να προλογίσω το βιβλίο σου και θέλω να σου τονίσω πως είναι μεγάλη τιμή για μένα.

Σκέφτηκα αρχικά για να σου μιλήσω, να σου θυμήσω για το “μυθιστόρημα” που ζήσαμε μαζί πάνω στην άμμο. Κόντρα στον ήλιο, κόντρα στον αέρα, κόντρα απέναντι σε άξιους αντιπάλους. “Το ταγκό της παλιάς φρουράς”. Όμως στην πορεία άλλαξα γνώμη…

Φίλοι, τα λόγια είναι περιττά, όσο και αν προσπαθήσω να περιγράψω το ταλέντο του Μιχάλη. Ξέρω πως όσα και να αναφέρω πάντα τον καλύτερο λόγο θα τον έχει ο ίδιος.

Ξεκινώντας το πρώτο βιβλίο του με θέμα την πάσα μπορείτε να εξετάσετε πώς ο Μιχάλης επιχειρεί να επεκτείνει την γνώση, την κατανόηση, να δώσει εικόνα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως αφετηρία για την δική σας κριτική ή για να δώσετε απάντηση σε δικούς σας προβληματισμούς.

Το πλεονέκτημα του βιβλίου είναι ένα και μοναδικό. Ο Μιχάλης ό,τι περιγράφει του έχει συμβεί. Δεν έχει δανεισμένη γνώση. Είναι ο πλέον κατάλληλος να διδάξει μέσα από αυτό το βιβλίο στους αναγνώστες και στους νέους λάτρεις του κορυφαίου αθλήματος του καλοκαιριού πώς να κάνουν το επόμενο βήμα και να βελτιώσουν τις τεχνικές αδυναμίες τους. Ο τρόπος της παρουσίασης είναι απλός και κατανοητός. Είναι ένας πολύτιμος οδηγός για όλους.

Καλή συνέχεια φίλε μου

Στέλιος Καζάζης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.