1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 18:36

Γιάννης Νικολάκης: «Σεβασμό στον Παναθηναϊκό»

Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και Δημόσια Τηλεόραση μοίρασε ο τεχνικός του ΟΣΦΠ, Γιάννης Νικολάκης, ενώ τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να βγάλει στο γήπεδο την απόδοση που πρέπει, ώστε να θεωρηθεί φαβορί.

«Ξεκινώντας θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο και τις τοπικές αρχές της περιοχής για το ότι αποφάσισαν να αναλάβουν τη διοργάνωση του Final 4. Σαφέστατα είναι πολύ καλό για το άθλημά μας να βγει εκτός πρωτεύουσας και μεγάλων πόλεων ώστε να διαδοθεί παντού. Μακάρι το γήπεδο να ήταν μεγαλύτερο ώστε να δουν και άλλοι τα παιχνίδια. Ωστόσο πρέπει να συγχαρώ τη δημόσια τηλεόραση για τη μετάδοση καθώς θα μπει σε κάθε σπίτι η διοργάνωση. Επίσης να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν στο Final 4 του Κυπέλλου.

Στο θεσμό του Κυπέλλου, πολλά εξαρτώνται κι από την κλήρωση. Εμείς βρισκόμαστε σ’ αυτό το Final 4 έχοντας διανύσει μια δύσκολη πορεία και όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε για 4η σερί χρονιά στο Κύπελλο.

Η λογική λέει πως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει αποκλείσει την ΑΕΚ και τα Βριλήσσια χρίζεται φαβορί. Ο Ολυμπιακός υπερέχει σε εμπειρία και είναι και ένα κλικ πάνω από τις άλλες ομάδες, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει όμως να είμαστε σεμνοί και σοβαροί, να δείξουμε σεβασμό στον Παναθηναϊκό γιατί αυτό είναι πρώτο το παιχνίδι κι αυτό έχουμε στο μυαλό μας.

Σε όλα τα Final 4 υπάρχουν εκπλήξεις όμως είμαστε προετοιμασμένοι και ελπίζουμε να μη διαψευστούμε. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια να παιχτεί ποιοτικό βόλεϊ και την Κυριακή η δική μου ομάδα να πάρει το Κύπελλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.