1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-03-2014 00:34

Μανώλης Ρουμελιώτης:«Είμαι τυχερός που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας» (video)

Τυχερός που είναι προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης, μετά τη τη νίκη επί του Ολυμπιακού, που εξασφάλισε στην Ένωση την πρώτη θέση. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» λίγο πριν δεχθεί το ... μπουγέλο από τις παίκτριες του (όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο), χαρακτήρισε υπέροχο τον κόσμο, ενώ τόνισε πως η συνέχεια είναι δύσκολη. 
«Αυτή η νίκη πρώτα απ’ όλα σημαίνει χαρά για εμάς. Μας είχε πειράξει το γεγονός ότι χάσαμε στο Ρέντη, παρόλο που ήμασταν μπροστά σε όλα τα σετ. Θέλαμε μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο να δείξουμε κάτι διαφορετικό και τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι είχαμε καλή απόδοση, κρατήσαμε καλά την τακτική μας, όλα τα παιδιά βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό, και καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Αυτό μας τονώνει για τη συνέχεια, αλλά από αύριο σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Τα γλέντια είναι μόνο για σήμερα το βράδυ. Από αύριο υπάρχει δύσκολη συνέχεια, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό που κατορθώσαμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και να παίξουμε σε αυτό τον υπέροχο λαό, και συνεχίζουμε».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ ο Μανώλης Ρουμελιώτης είπε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι τυχερός που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, και μπροστά σε αυτό το λαό. Είμαι τυχερός που κόουτσαρα αυτή την ομάδα σήμερα μπροστά στον κόσμο της. Τι να πω για το λαό; Τον είχα ζήσει ως αντίπαλος κάποιες φορές ή ως φίλαθλος. Το να είσαι προπονητής με αυτή την υποστήριξη μόνο τύχη είναι. Σίγουρα η δύναμη του κόσμου είναι έξτρα, είναι κάτι που τονώνει τις προσπάθειες, σε κάνει να παίζεις καλύτερα. Είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά χρειάζεται να παίζεις σωστά για να υπάρξει η επιπλέον βοήθεια από τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό το να κρατάς σωστά την τακτική σου και αυτή τη βοήθεια να φέρνει τις νίκες». 

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link orifan 21 Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 17:40 posted by orifan 21

    Τυχερός είσαι μόνο γιατί πήρες μία έτοιμη ομάδα τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, μην είσαι η μάλλον έτσι είσαι στην ζωή σου αλαζώνας, να ευχαριστείς και άλλους ανθρώπους που πριν απο εσένα χτίσανε αυτή την ομάδα. Τα στατιστικά σου στις γυναίκες δεν είναι τα καλύτερα (AπολλώνΙο Βριλήσσια)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.