1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2013 17:57

Αλεξανδρούπολη, προ των πυλών...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα στο πρωτάθλημα βόλεϊ, για πρώτη φορά στην ιστορία του και οι Θρακιώτες βρίσκονται στο κατώφλι της κατάκτησης ενός τίτλου και μπροστά σε ένα δίλημμα.

Πατήστε εδώ

 

http://www.sport24.gr/Columns/lemonidis/aleksandroupolh_pro_twn_pylwn.2564441.html

3 σχόλια

  • Comment Link PETER1975 Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 17:59 posted by PETER1975

    ΚΥΡΙΕ ΛΕΜΟΝΙΔΗ. ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ''ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΕΜΑΣ.'' ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ Η ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ.ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    Υ.Γ. ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

  • Comment Link tolis apostolidis Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 09:52 posted by tolis apostolidis

    "κοιτα να δεις Στεφανε που θα παρει πρωταθλημα πια...η Αλεξανδρουπολη που καποτε ηταν 9η-10η και δεν πηρε ποτε ποτε πρωταθλημα η τοτε Ορεστιαδα.....σουπερ"

  • Comment Link tsakiropoulou-kasabali Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 09:50 posted by tsakiropoulou-kasabali

    "Αν θυμάμαι καλά αυτή είναι μία από τις αιτίες που δεν πήρανε το πρωτάθλημα στα μπαράζ με τον Ολυμπιακό. Αλλά και η μετέπειτα πορεία της Ορεστιάδας μέχρι την Β΄Εθνική κατά τη γνώμη μου οφείλεται στο γεγονός ότι έφυγαν οι στηλοβάτες Σαμαράς, Τσακιρόπουλος και στο ότι δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με τις υποδομές τους, ώστε να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν συν ότι στηρίχτηκαν οικονομικά σε έναν χορηγό (ΝΤΙΑΝΑ χαρτοβιομηχανία Θράκης) αντι των πολλών μικρών χορηγών μέσα στην πόλη τους που τους στηρίζαν τα προηγούμενα χρόνια!"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.